Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ...


ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ...

 ΠΗΓΗ : https://www.youtube.com/watch?v=GLxbWtbto3A&ab_channel=SAKISLAKIS


ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ  ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ  ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ  ΠΕΝΗΝΤΑ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΤΟΝΟΥΣ  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ , ΒΑΡΙΟ , ΣΤΡΟΝΤΙΟ , ΓΡΑΦΕΝΙΟ ...

ΟΛΗ  ΑΥΤΗ  Η  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΓΙΝΕΤΕ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΜΕΘΟΔΟ  ΤΩΝ  ΨΕΚΑΣΜΩΝ  ΑΠΟ   ΑΕΡΟΣ  ...

Τις τελευταίες δεκαετίες ένα φαινόμενο που έχει παρουσιαστεί είναι αυτό του Παγκόσμιου Σκοτεινιάσματος( Global Dimming). Έχει κάποια σχέση με τους αεροψεκασμούς;

– Στη διάρκεια των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 απαγορεύτηκαν οι πτήσεις πάνω από τις ΗΠΑ για τέσσερις ημέρες. Τότε από μετρήσεις που έγιναν παρατηρήθηκε μεγαλύτερη ηλιοφάνεια. Αυτό εξηγήθηκε με το ότι όταν πετούν αεροπλάνα, τα καυσαέρια τα οποία αφήνουν εμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία σε σημαντικό βαθμό (global dimming) και συνεπώς, αυτοεπιτείνεται με την παρουσία των chemtrails. Απαιτούνται περισσότερα πειράματα στον τομέα αυτό για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
11. Ποια είναι η απάντησή σας σε όσους θεωρούν τους αεροψεκασμούς θέμα που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας ή θεωρεία συνωμοσίας;

– Σε όλους αυτούς απαντώ ότι τον Οκτώβριο του 2010 έγινε το Συνέδριο για τη Βιοποικιλότητα που οργανώθηκε από τον ΟΗΕ, στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας. Στο συνέδριο αυτό εγκρίθηκε ψήφισμα, σύμφωνα με το όποιο αναστέλλονται κάθε είδους πειράματα που γίνονται ή σχεδιάζουν να γίνουν για τα επόμενα πέντε χρόνια, με στόχο τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας (δηλαδή αναστέλλονται πειράματα όπως τα chemtrails). 
Το ψήφισμα αυτό υπέγραψαν 89 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα και η Κύπρος. Απομένει να δούμε πως θα εφαρμόσει η χώρα μας τη συμφωνία που υπέγραψε.


  1. Γνωρίζετε αν έχει γίνει κάποια επίσημη έκθεση σε επίσημους φορείς για το θέμα;– Από ομάδες πρωτοβουλίας πολιτών έχουν γίνει διαμαρτυρίες προς τα Υπουργεία Άμυνας, Περιβάλλοντος κλπ,χωρίς να λάβουν καμία απάντησηΈγιναν επερωτήσεις στην ελληνική βουλή από ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να ληφθεί ουσιαστική απάντηση.
    Επισκεφθήκαμε ως επιτροπή πρωτοβουλίας τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Καρτάλη, Πρόεδρο της επιτροπής περιβάλλοντος κλπ βουλής και μας είπε : «δεν ξέρω το θέμα, θα το διερευνήσω στα αρμόδια Υπουργεία και θα σας ενημερώσω». Πέρασαν 7 μήνες χωρίς απάντηση.
    Από Ολλανδό ευρωβουλευτή έγινε πριν δύο χρόνια ερώτηση στον επίτροπο περιβάλλοντος κ.Σ. Δήμα, ο όποιος απάντησε ότι δεν γνωρίζουμε για το θέμα.

    Στη Γερμανία οι οικολόγοι πράσινοι υπέβαλλαν μήνυση κατά της γερμανικής κυβέρνησης. Αυτό που ζητούμε από την ελληνική κυβέρνηση είναι να κάνει αναλύσεις στην ατμόσφαιρα αμέσως μετά την εμφάνιση των χημικών αεροψεκασμών. Για αυτό πρέπει να ανυψωθεί ένα αεροπλάνο, να συλλέξει σε φίλτρο τα καυσαέρια και να το αναλύσει.
    Έτσι, η κυβέρνηση θα μπορεί να δώσει μια υπεύθυνη και τεκμηριωμένη απάντηση. Ένα τέτοιο πείραμα δεν κοστίζει πάνω από 10000 ευρώ. Πρέπει όμως να γίνει από κρατικό φορέα, ώστε να μην υπάρχει αμφισβήτηση.
    Πέρυσι, προσκλήθηκα από την επιτροπή της κυπριακής βουλής, όπου εκτός των βουλευτών όλων των κομμάτων ήταν παρόντες και ανώτατοι κρατικοί αξιωματούχοι και έκαναν ομόφωνα αποδεκτή την πρόταση που έκανα, δηλαδή αεροπλάνο να συλλέξει σε φίλτρο τα καυσαέρια για ανάλυση.

    13. Κ. Κατσαρέ δεν είναι παράνομο να μας χρησιμοποιούν και να γινόμαστε πειραματόζωα σε ένα πείραμα, χωρίς ποτέ να πάρουν την άδειά μας; Πως γίνεται και δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τόσα χρόνια να μας ψεκάζουν;

    – Είναι παράνομο. Δεν μπορεί να γινόμαστε πειραματόζωα. Πρέπει να αντιδράσουμε. Η κυβέρνηση είναι εξ’ ολοκλήρου υπεύθυνη για αυτό.

Επίλογος από Αναβάσεις

Να σημειώσουμε ότι με βάση την μέχρι τώρα ενασχόλησή μας με το θέμα των αεροψεκασμών, δεν αποτελεί λύση το να « να ανυψωθεί ένα αεροπλάνο, να συλλέξει σε φίλτρο τα καυσαέρια και να το αναλύσει.»
Δεν εμπιστευόμαστε πλέον τους πολιτικούς, οι οποίοι κάλλιστα θα συνεννοηθούν με τους γνωστούς -αγνώστους που ψεκάζουν πάνω από τα κεφάλια μας, έτσι ώστε εκείνη την ημέρα και ώρα, οι χημικοί ψεκασμοί θα είναι “αθώοι”, με οριστικό αποτέλεσμα να κλείσει το θέμα, ως μη επικίνδυνο για την δημόσια υγεία.
Αντίθετα μπορούμε να ξεκινήσουμε, μάλιστα ανέξοδα, χωρίς το παραμικρό κόστος, με το να απαντηθούν από τις κυβερνήσεις τα ερωτήματα:

1)Τι εθνικότητος είναι τα αεροσκάφη που εκτελούν τους αεροψεκασμούς;

2) Γιατί δεν έχουν διακριτικά;

3) Που είναι τα σχέδια πτήσης που κατατίθενται στην Υ.Π.Α ή στην Π.Α;

4) Αν δεν υπάρχουν καν σχέδια πτήσης, ποιός ευθύνεται γι’ αυτό, και ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη για την ανυπαρξία ελέγχου πάνω από τον εθνικό εναέριο χώρο;
Δηλαδή θα μπορούσαν να είναι αεροσκάφη εχθρικής χώρας τα οποία να ψεκάζουν βιολογικά και χημικά όπλα πάνω από την χώρα μας, χωρίς να ελέγχονται!
Αν όντως είναι θέμα μη ελέγχου του εθνικού εναέριου χώρου είναι υποχρεωμένοι οι κύριοι που ορίζουν τις τύχες μας να το ομολογήσουν, για να γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε επισήμως υπό κατοχή!

5) Γιατί οι επιστήμονες μετεωρολόγοι της Ε.Μ.Υ ανακοινώνουν πρόγνωση καιρού, χωρίς να λαμβάνουν υπ΄όψιν τους τους αεροψεκασμούς, οι οποίοι τον αίθριο ουρανό τον μετατρέπουν σε καταχνιά χωρίς ήλιο; Αν δεν γνωρίζουν, όπως ομολογούν, τι συντελείται στους ελληνικούς ουρανούς, πως μπορούν να συνεχίζουν να ονομάζονται επιστήμονες μετεωρολόγοι, και να πληρώνονται από τον ελληνικό λαό; Δηλαδή πως ονομάζουν τις ψεύτικες νεφώσεις πάνω από τα κεφάλια μας, τις οποίες βλέπουμε όλοι από τι δημιουργούνται;

Για να μην μακρηγορούμε αν απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα, πρώτον θα έχουμε πάρει μια σχεδόν πλήρη γεύση του τι μας συμβαίνει, και δεύτερον θα δημιουργήσουν τα επόμενα ερωτήματα, που θα αφορούν το τι ψεκασμούς δεχτήκαμε, το τι θα συμβεί στην υγεία μας, αλλά και το τι θα κάνουμε από εδώ και μπρος.

Ελήφθη την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 | 7:28 μ.μ. |

ΑποκαλύψειςΝίκος ΚατσαρόςΣυνέντευξη

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ   ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΠΟΛΛΕΣ ...

11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.



ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ   ΜΑΡΙΑ   ΤΟΥ   ΛΑΜΠΡΟΥ 
ΥΠΟΨ.  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  .
ΤΗΛ :  6986671319 

Email :  mariakotsovoli01@gmail.com
ΜΕ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΒΟΥΛΗΣΗ   ΠΑΝΤΑ   ΠΡΑΞΕ  ΔΙΚΑΙΑ ...

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ  ΑΚΟΜΗ   ΟΤΙ  ΕΑΝ  ΑΛΛΑΞΕΙ  ΑΠΛΩΣ   ΠΡΟΣΩΠΟ   ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ   ,  ΘΑ  ΑΛΛΑΞΕΙ  Η  ΖΩΗ  ΣΟΥ  ???

ΚΟΙΤΑΞΕ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΣΟΥ  ΣΤΑ  ΜΑΤΙΑ  ΚΑΙ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ...

Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ   ΑΠΟ  ΤΑ  ΥΠΟΛΟΙΠΑ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ   ΛΟΓΩ   ΤΟΥ  ΟΤΙ  ΔΙΑ-ΘΕΤΕΙ   ΝΟΗΣΗ ...

ΤΟ  ΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ    ΛΟΓΙΑ  ΚΑΙ  ΕΡΓΑ ...

Ο  ΚΑΘΕ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΟΤΑΝ  ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ   ΕΙΝΑΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ   ΚΑΙ  ΑΥΤΟ  ΔΕΝ  ΑΡΕΣΕΙ  ΣΕ  ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ...  ΠΡΩΤΑ   ΛΟΙΠΟΝ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΟ  ΙΕΡΑΤΕΙΟ    ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΤΟ   ΣΧΟΛΕΙΟ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΣΟΥ  ΠΕΙ  ΟΤΙ   ΕΤΣΙ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΖΩΗ   ΚΑΙ  ΠΩΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙΣ   ΕΝΑΣ  ΧΡΗΣΙΜΟΣ  ΔΟΥΛΟΣ  ΤΩΝ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ... 

ΕΠΕΙΔΗ  ΟΜΩΣ  ΤΑ  ΚΤΗΝΗ   ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ  ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ   ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ   ΠΟΥ  ΤΟΥ  ΔΙΝΕΙ  ΑΠΟ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ  Η  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ,  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ  ΜΕ  ΚΑΘΕ  ΤΡΟΠΟ  ΝΑ  ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΑΓΕΛΗ   ΜΕΣΑ   ΣΤΗΝ  ΦΥΛΑΚΗ  ΤΗΣ  ΝΟΗΣΗΣ  ...

  ΗΛΘΕ   ΠΛΕΟΝ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ ...

ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ   ΕΑΝ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΠΟΥ  ΤΡΕΧΟΥΝ   ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ   ,  ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΘΕΣΗ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗ  ΠΟΥ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΤΩΡΑ ... 
ΔΗΛΑΔΗ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΑΠΟ   ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ  ΔΟΥΛΟΥΣ ... 

ΚΑΙ   ΠΙΟ  ΑΔΙΚΟ   ΕΙΝΑΙ  ΟΤΑΝ  ΟΛΟΣ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΤΕΛΟΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΜΕ  ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ   ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ   ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΛΛΙΩΣ ... 
ΟΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΕΘΑΝΟΥΝ ... 


ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  , 
ΚΑΛΩ  
ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ ...



Ο  ΑΡΧΩΝ  ΑΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  
ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕΤΕΧΟΥΝ  
<< ΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ >>

ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Ε.ΣΥ. ???

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ , ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ !!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ... ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ......
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ...
ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ...

                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/


AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate