Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Το Ελληνικό έθνος δεν απελευθερώθηκε ποτέ εκ της Τουρκοκρατίας


Το Ελληνικό έθνος δεν απελευθερώθηκε ποτέ εκ της Τουρκοκρατίας

ΛΙΓΕΣ  ΜΕΡΕΣ  ΠΡΙΝ  ΤΗΝ  ΕΟΡΤΗ  ΤΗΣ  25ης  ΜΑΡΤΙΟΥ ... 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ   ΠΟΥ  ΤΟ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ   ΚΡΑΤΟΣ  ΕΙΧΕ  ΟΡΙΣΕΙ   ΩΣ  ΗΜΕΡΑ   ΤΗΣ   ΚΗΡΥΞΗΣ  ΤΟΥ   ΑΓΩΝΑ   ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ   ΤΗΣ  ΕΛΛΑΣ   ΚΑΙ   ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ   ΑΠΟ   ΤΟΝ  ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ  ΖΥΓΟ  ...

ΚΑΠΟΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ   ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ   ΠΛΕΟΝ   ΟΤΙ   ΑΥΤΟ   ΔΕΝ   ΣΥΝΕΒΕΙ  ΟΥΤΕ   ΤΟΤΕ   ,  ΑΛΛΑ    ΟΥΤΕ    ΜΕΧΡΙ   ΣΗΜΕΡΑ   ΕΧΕΙ   ΣΥΜΒΕΙ ... 

ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ   ΠΟΥ   ΟΙ   ΕΧΘΡΟΙ   ΤΩΝ   ΑΝΘΡΩΠΩΝ   ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ   ΤΟΝ    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ    ΒΑΣΙΛΙΑ    ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ   ,  ΚΑΝΕΝΑΣ   ΔΕΝ   ΦΑΝΗΚΕ  ΙΚΑΝΟΣ   ΝΑ   ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ  ΤΗΝ   ΕΠΙΘΕΣΗ  ...

ΕΧΟΥΝ   ΠΕΡΑΣΕΙ  2.500  ΧΡΟΝΙΑ   ΑΠΟ   ΤΟΤΕ  ΠΟΥ   ΤΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΣΚΟΤΩΝΕΙ    ΜΕ  ΚΑΘΕ    ΤΡΟΠΟ   ΟΛΟΥΣ   ΑΥΤΟΥΣ   ΠΟΥ   ΘΑ   ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ   ΑΠΟ   ΤΟΝ   ΛΗΘΑΡΓΟ  ...  ΟΛΟΥΣ   ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ   ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ    ΟΤΙ   ΕΙΝΑΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΚΑΙ   ΠΟΙΟΣ   ΕΙΝΑΙ   Ο  ΡΟΛΟΣ   ΤΟΥΣ   ΣΤΗΝ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ...

ΓΙ`  ΑΥΤΟ  ΟΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΕΧΟΥΝ   ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ   ΝΑ   ΤΙΜΟΥΝ   ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ   ...  

ΑΣ  ΔΟΥΜΕ  ΤΩΡΑ   ΤΗΝ    ΕΠΙΣΤΟΛΗ   ΠΟΥ  ΕΣΤΕΙΛΕ  ΓΝΩΣΤΟΣ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ   ΜΕ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ   ΠΟΥ   ΥΠΕΠΕΣΑΝ  ΣΤΗΝ   ΑΝΤΙΛΗΨΗ   ΤΟΥ ...

Είναι πρόδηλο ότι ζώμεν, εκώντες άκοντες εις ιδιαίτατα δυσχερείς εποχές, ένθα θεμελιώδη ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα διακυβεύονται υπερμέτρως, υπό την ανοχή ή έμμεση αυτουργία των κρατούντων, γεγονός το οποίο αναποδράστως μας αγάγει, να ιχνηλατήσουμε τα γενεσιουργά αίτια καθότι, το Ελλαδικό Κράτος  εναντιούται σφόδρα, κατά αφενός του έθνους και εξετέρου του λαού, αντιμετωπίζοντάς το πρώτο, ως πρόσκομμα ως προς την επικράτηση του Κρατισμού και εξ ετέρου το δεύτερο, υπολαμβάνοντας τον (εννοείται του λαού), ως αμιγώς μία συσσωματωμένη και πνευματικά ευνουχισμένη μάζα, άνευ αυτοδύναμης ισχύος.

Η ως άνω κατάσταση εάν τις, αναδράμει , εις το παρελθόν επισκοπώντας την σύγχρονη ιστορία, θα διαγνώσει μετά βεβαιότητος, ότι τούτο συνέβαινε ανέκαθεν, εκ του παρελθόντος, δηλονότι η ύπαρξη μίας σοβούσας αντιμαχίας του  έθνους να ηδυνηθεί να συνυπάρξει αρμονικά με το Κράτος, διασώζοντας την ακεραιότητα της ταυτότητας του δημιουργούσε, αείποτε,μία οιονεί αντιπαλότητα, λόγω της διαρκούς απόπειρας του Κράτους να τιθασεύσει κάθε κυρίαρχη νοηματοδότηση του έθνους κατά παρέκκλιση από τα πρότυπα των επίσακτων, μεταφυτευμένων θεσμών της Δύσεως προς ημάς.

Η νοοτροπία δηλαδή αυτή, του υποδώριου και υποτείνοντος ανταγωνισμού, δημιούργησε ένα Κράτος ερμαφρόδιτο, έντονα ανθελληνικό, το οποίο μισεί τον εαυτό του και αισχύνεται δήθεν δια την παράδοση και τον πολιτισμό του.

Ως εκ τούτου, η Ελλάς, εξ ιδρύσεως του Ελλαδικού Κράτος, κηδεμονεύεται συμπεριφερόμενο ως προτεκτοράτο των Μεγάλων Δυνάμεων των δήθεν συμμάχων μας, των κατ’ ευφημισμόν  προστάτιδων δυνάμεών μας, οι οποίες ανέκαθεν δια να μας συνδράμουν στάθμιζαν προεχόντως και κυρίως, τον πολλαπλάσιο δι’ ημών, εθνικό τους ή κατ’ ακολουθίαν διπλωματικό τους όφελος.

Τούτων λοιπόν δοθέντων, η Ελλάς απετέλεσα ένα «χώρο» δια τις Μεγάλες δυνάμεις, η οποία επιτρόπευε την εύρυθμη λειτουργία του Κράτους, υπονομεύοντας καθολοκληρίαν οιαδήποτε αυτόνομη προσπάθεια σφυρηλατήσεως της Εθνικής ταυτότητας, την διάσωση την πολιτισμικής συνισταμένης, εκ της Αρχαίας Ελλάδας, εις την καθ’ ημάς Ανατολή και μετά ταύτα, διαρκούσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, έως την εθνική απελευθέρωση.

Η κατάσταση αυτή, ήδη περιγράφεται υπό συγχρόνων επιστημόνων, ανέκαθεν, αλλά και από σπουδαίους πολιτικούς άνδρες όπως ο Ίων Δραγούμης, ούτως, κατά το μάλλον ή ήττον, ερμηνεύεται η κακοδαιμονία και η αντιφατική κατάσταση η οποία υφίσταται εις τους κόλπους του Ελλαδικού Κράτους, όπου φαίνεται ότι υφίσταται ένας εγκατεστημένος μηχανισμός, ο οποίος βάλλει διαχρονικά κατά του Ελληνισμού, υποσκάπτοντας τα θεμέλια οιασδήποτε προσπάθειας και εγχειρήματος μίας ενιαίας και συγκροτημένα διαρθρωμένης πορείας προς την εξέλιξη και διασφάλιση της πορείας του έθνους εν τω πλαισίω μίας ισχυράς αυτοδύναμης χώρας.

Η ως άνω παθογένεια αντικατοπτρίζεται εις τους εθνικούς διχασμούς, από την αρχή του αιώνα, έως τον πρόσφατο παρελθόν του εμφυλίου διαρκούντος του ψυχρού πολέμου, αλλά και την επιρροή των κομματικών μηχανισμών, οι οποίοι δημιουργούν ανθελληνικό πεδίο προς την Ελλάδα δίκην επικρατήσεως της προωτοκαθεδρίας της ιδεολογικής καθαρότητας, εξ ού και βλέπουμε την Αριστερά να μισεί τον Ελληνισμό δίδοντας αμιγώς προτεραιότητα προς τον υπεροχή του Κομμουνισμού (γνωστές δε οι θέσεις του δια την Μακεδονία, επί Τίτο, διαρκούντος του εμφυλίου, δια την Μικρασιατική καταστροφή καθώς και δια τον αμυντικό πόλεμο του 1940 του Ιωάννου Μεταξά).

Ως εκ τούτου, η Ελλάς υπό μία έννοια ουδέποτε απελευθερώθηκε, καθότι παρασκηνιακά ορισμένοι τρίτοι κινούν τα νήματα δρώντες ευθέως ως ιθύνοντες νόες οι οποίοι επιβουλεύονται την ελευθερία του έθνους και την εξελικτική πορεία του Ελλαδικού Κράτους, διότι αυτοί οι «άλλοι» ελέγχουν την κρατική θεσμική ελίτ, η οποία ως είρηται ανωτέρω, κηδομονεύει το έθνος, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνον τα ιδικά της συμφέροντας, ασκώντας εν ταυτώ, μια μορφή διαχειρίσεως ως προς την τιθάσευση των μαζών άνευ ετέρου τινός.

Τηρουμένων των αναλογιών ούτως ερμηνεύεται και η έλλειψη αυτοδύναμων θεσμών, ή  ύπαρξη ουσιαστικά ανεξάρτητης δικαιοσύνης, υποκείμενη προς τον ασφυκτικό έλεγχο του υπερεθνικού καθεστώτος εξουσίας, (ίδετε Σ.Τ.Ε περί του μνημονίου, Σ.Τ.Ε περί της συμφωνίας των Πρεσπών, ολομέλεια του Αρείου Πάγου, σχετικώς με το μείζον και ακανθώδες ζήτημα των πλειστηριασμών).

Συνελόντι ειπείν, επιβάλλεται υποτυπωδώς να αναλύσουμε εν μέρει το παρελθόν δια να αντιληφθούμε με ενάργεια τι τέξεται η επιούσα ως προς το πολιτικό και κοινωνικό μας γίγνεσθαι.

Ο Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

ΟΙ  ΕΠΟΜΕΝΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΘΑ  ΕΧΟΥΝ  ΜΟΡΦΗ  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ... 

ΨΗΦΟΣ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΕΦΕΡΑΝ  ΩΣ  ΕΔΩ   ΘΑ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ  ΓΙΑ  `ΜΑΣ   ΚΑΙ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ   ΓΙΑ  ΟΣΟΥΣ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ...  ΣΕ   ΚΑΠΟΙΟΥΣ   ΔΕ ,  ΘΑ  ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΑΙ   ΤΟ   ΔΙΚΑΙΩΜΑ   ΝΑ  ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ  ...


ΕΠΕΙΔΗ  ΔΕΝ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ  ΤΑ  ΙΔΙΑ   ΛΑΘΗ  ,  ΚΑΛΩ   ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ  ΕΛΘΟΥΝ  ΣΤΗΝ  
ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ...

ΝΑ  ΒΓΟΥΝ  ΜΠΡΟΣΤΑ   ΚΑΙ  ΝΑ  ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ  ΣΤΗΝ   ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΟΥΣ  ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΝΟΥΝ  ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ...
ΑΥΤΟΙ   ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΠΑΝΤΑ   ΚΑΙ  ΑΥΤΟΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ...

ΗΛΘΕ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ  ΟΛΟΙ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΝ  ΘΕΣΗ 



ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Ε.ΣΥ. ???

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ , ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ !!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ... ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ......
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ...
ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ...

                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/

AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com
Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate