Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ !!! ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ...Predator: Στην Ελλάδα με Ισραηλινούς υπαλλήλους «υψηλής ειδίκευσης» για να το δουλεύουν

ΗΜΟΥΝ  ΣΙΓΟΥΡΟΣ !!!  ΝΑ   ΚΑΙ  Η   ΑΠΟΔΕΙΞΗ  ...

Νέες αποκαλύψεις για το Predator: Επιβεβαιώνεται ότι Ισραηλινοί «υψηλής ειδίκευσης» λειτουργούσαν το λογισμικό

Ερωτήματα όσον αφορά τις... σχέσεις της κυβέρνησης με το Predator

Newsroom | email: info@pronews.gr

ΕΙΧΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ   ΔΗΜΟΣΙΑ   ΤΗΝ  ΑΠΟΡΙΑ   ΜΟΥ   ΓΙΑ   ΤΟ   ΠΟΙΟΙ   ΕΙΝΑΙ   ΟΙ  ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ  ΤΩΝ   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ   ΠΟΥ   ΒΓΑΙΝΟΥΣΝ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ...


ΕΙΠΕ   Ο  ΒΟΡΙΔΗΣ :  ΕΙΝΑΙ   ΝΟΜΙΜΟ   ΝΑ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ  ΟΙ   ΚΡΑΤΙΚΟΙ  ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ   ΑΡΚΕΙ  ΝΑ   ΤΟ  ΞΕΡΕΙ   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ ...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ... Ο ΕΝΑΣ ΧΑΦΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΑΦΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ...
ΣΩΣΤΑ ???
ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ......
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ , ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ???
ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ....
Α `, ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ...
ΜΕ ΦΙΜΩΣΑΝ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ
ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 72 ΩΡΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ :

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Το Βήμα», η παρουσία Ισραηλινών πρακτόρων στην Ελλάδα ήταν κρίσιμη στη λειτουργία του Predator και είχαν εργαζόντουσαν στην εταιρεία Intelexa που αντιπροσώπευε το Predator, όπως αποκάλυψε το pronews.gr.

Και παρόλο που χαρακτηρίζονται «υψηλής ειδίκευσης» εργάτες, στα χαρτιά φαίνεται να είχαν προσληφθεί σε «απλές θέσεις γραφείου».



ΗΜΟΥΝ  ΣΙΓΟΥΡΟΣ !!!  ΝΑ   ΚΑΙ  Η   ΑΠΟΔΕΙΞΗ  ...Predator: 
Στην Ελλάδα με Ισραηλινούς υπαλλήλους «υψηλής ειδίκευσης» για να το δουλεύουν

Και σε αυτό το σημείο ανακύπτουν ξανά ερωτήματα όσον αφορά τις… σχέσεις της κυβέρνησης με το Predator, καθώς όπως αναφέρει και το «Βήμα», οι σχετικές εγκρίσεις για την απασχόλησή τους στην Ελλάδα να είχαν δοθεί τον Μάρτιο του 2021 από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Η εφημερίδα, μάλιστα, παρουσιάζει και σχετικό έγγραφο που αποδεικνύει αίτημα που είχε υποβάλει στο υπουργείο του οποίου ηγείται ο Νότης Μηταράκης, ο επιχειρηματίας Φέλιξ Μπίτζιος, που θεωρείται κεντρικό πρόσωπο του ύποπτου λογισμικού στη χώρα μας. Έτσι αναφέρει η εφημερίδα που γενικά τον έχει στοχοποιήσει.

Υπήρχε και η άλλη «ομάδα», η οποία διαφεύγει στο εξωτερικό και θα την δούμε στο μέλλον…

Στο έγγραφο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου μνημονεύεται ότι το αίτημα του κ. Μπίτζιου, που ικανοποιήθηκε 13 ημέρες μετά την υποβολή του, αφορούσε τον ερχομό στην Ελλάδα στελεχών με σημαντικές επαγγελματικές δυνατότητες, που δεν υπάρχουν στη χώρα μας.



Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate