Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Ο απόλυτος εμπαιγμός: Με 22€ προσπαθεί ο Κ.Μητσοτάκης να «εξαγοράσει» τους πολίτες την ώρα που τους «πνίγει» η ακρίβεια


Ο απόλυτος εμπαιγμός: Με 22€ προσπαθεί ο Κ.Μητσοτάκης να «εξαγοράσει» τους πολίτες την ώρα που τους «πνίγει» η ακρίβεια 

Και μετά ανακοίνωσε ότι θα πάει στο... βουνό
 Newsroom | email: info@pronews.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο οποίος και ψηφίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, ανακοίνωσε τον ερχομό του Food Pass, το οποίο όμως αποτελεί τον απόλυτο εμπαιγμό των πολιτών, καθώς για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό το ποσό που θα χορηγηθεί θα είναι 22 ευρώ/μήνα!

Και αφού ένιωσε περήφανος γιατί έδωσε σαν άλλος καίσαρας στον λαό “άρτο” ανακοίνωσε ότι θα πάει για… “θεάματα” στο βουνό όπου εκεί θα πάρει τις αποφάσεις για τις εκλογές!

ΜΕΓΑΣ  ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ  ...

ΧΤΥΠΑΕΙ  ΣΤΟ  ΘΥΜΙΚΟ  ΤΩΝ   ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΚΑΙ   ΜΕ  ΑΠΥΘΜΕΝΟ   ΘΡΑΣΟΣ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ   ΕΝΑ  ΤΕΤΑΡΤΟ   ΜΙΑΣ  ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ   ΓΙΑ  ΝΑ   ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ   ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟ   ΚΑΡΚΙΝΟ ...

ΕΝΑ   ΚΑΡΚΙΝΟ   Ο   ΟΠΟΙΟΣ   ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ   ΑΠΟ   ΔΟΛΙΕΣ   ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ   ΣΚΕΨΕΙΣ  ΚΑΙ   ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ   ΜΕ   ΣΚΟΠΟ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ   ΔΟΥΛΩΝ  ...

ΔΟΥΛΩΝ   ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ    ΘΑ   ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ   ΟΤΙ   ΕΙΝΑΙ   ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ   ΑΠΟ   ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ   ΤΟΥΣ   ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ  ...

ΘΥΜΗΣΟΥ   ΕΛΛΗΝΑ   ΠΟΛΙΤΗ   ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΤΑΙΝΙΑ   ΥΠΑΡΧΕΙ   ΚΑΙ   ΦΙΛΟΤΙΜΟ ... 

ΕΙΝΑΙ  Η   ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ  ...

ΓΕΛΑΣΑΜΕ   ΑΛΛΑ   Η   ΤΑΙΝΙΑ   ΕΙΝΑΙ   ΔΡΑΜΑ  ...

ΜΑΣ   ΔΙΝΕΙ   ΚΑΠΟΙΑ   ΜΗΝΥΜΑΤΑ   ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΔΕΝ   ΤΑ   ΛΑΒΑΜΕ  ΚΑΙ   ΔΕΝ  ΔΩΣΑΜΕ   ΤΗΝ   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ   ΠΡΟΣΟΧΗ ...

Π.Χ.  Ο  ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ  ΟΤΑΝ   ΚΑΤΑΛΑΒΕ   ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ   ΣΤΟ   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΤΟΥ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ    ΓΕΝΙΚΑ   ΣΕ   ΟΛΟΚΛΗΡΟ   ΤΟΝ   ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ  ,   ΔΗΛΩΣΕ   ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  ...

ΔΕΝ  ΕΙΜΑΙ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ   ΠΡΟΣ  ΒΡΩΣΙΝ ...

ΚΑΙ  ΕΦΥΓΕ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ,  ΑΝΤΙΘΕΤΑ   ΜΕ   ΟΛΟΥΣ   ΑΥΤΟΥΣ   ΤΟΥΣ   ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΣ   ΠΟΥ   ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ   ΝΑ  ΜΑΣ    ΚΡΑΤΟΥΝ   ΔΕΜΕΝΟΥΣ  ΣΦΙΚΤΑ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΑΣΕΛΓΟΥΝ   ΣΤΟ   ΜΥΑΛΟ   ΚΑΙ   ΤΟ  ΣΩΜΑ  ΜΑΣ  ...

ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ  ΕΧΟΥΜΕ   ΤΗΝ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΕΙΚΟΝΑ   ΓΙΑ  ΟΤΙ   ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ   ΜΟΥ ...

ΚΑΙ   ΤΟ   ΕΙΧΕ   ΔΗΛΩΣΕΙ   ΞΕΚΑΘΑΡΑ   ΟΤΙ    ΘΑ   ΜΑΣ   ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ  ... 

ΚΑΙ   ΜΑΣ   ΕΧΟΥΝ  ΣΥΝΕΧΩΣ   ΑΝΑΜΕΣΑ   ΣΤΗΝ  ΣΚΥΛΛΑ   ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΧΑΡΥΒΔΗ   ...

ΕΤΣΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ   Η   ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ   ΣΤΗΝ   ΠΑΤΡΙΔΑ   ΜΟΥ   ΕΛΛΑΣ   : ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ    ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ   ΕΝΤΟΣ   ΒΟΥΛΗΣ   ΚΑΙ   ΣΚΟΤΩΜΟΣ   ΚΑΙ   ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ   ΑΠΟ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΠΙΣΤΩΝ   ΣΕ   ΚΟΜΜΑΤΑ  ,   ΔΟΓΜΑΤΑ   ,   ΧΡΩΜΑΤΑ .....

ΟΤΙ   ΘΕΛΕΙ   ΛΟΙΠΟΝ   Η   ΕΞΟΥΣΙΑ    ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΠΟΡΕΙ    ΝΑ   ΚΟΙΜΗΘΕΙ   ΗΣΥΧΟΙ   ΤΑ   ΒΡΑΔΥΑ  ... 

ΔΕΙΤΕ   ΤΗΝ   ΣΥΝΕΧΕΙΑ   ΤΟΥ   ΑΡΘΡΟΥ   ΚΑΙ   ΤΟΝ    ΕΜΠΑΙΓΜΟ   ΑΥΤΟΥ    ΤΟΥ  .........

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός θα πάει στο βουνό και πιο συγκεκριμένα στο Μέτσοβο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο βουνό παίρνει αποφάσεις.

«Χρονιά πολλά. Να ξεκουραστείτε γιατί το επόμενο διάστημα μας περιμένει πολλή κοινοβουλευτική δουλειά. Θα πάω στην Ήπειρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και στη συνέχεια όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε «θα πάτε στην Πρέβεζα;», απάντησε πως «στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις. Θα πάω στο Μέτσοβο. Έχουμε αποφάσεις να πάρουμε».

Συγκεκριμένα, από το Φεβρουάριο του 2023 και για έξι μήνες (σ.σ. έως τον Ιούλιο του 2023) η πολιτεία θα δίνει ενίσχυση ύψους 10% επί των αγορών νοικοκυριών σε supermarket και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων (φούρνους, minimarket, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, γαλακτοπωλεία κτλ.).

Οι προϋποθέσεις

Το μηνιαίο όριο αγορών ανά νοικοκυριό επί του οποίου λαμβάνει την ενίσχυση 10% ανέρχεται σε 220 ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό, αυξανόμενο κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού και έως 1000 ευρώ αγορές.

Αναλυτικά Παραδείγματα

-Μονομελές νοικοκυριό: 220 ευρώ μηνιαίες αγορές, 22 ευρώ μηναία ενίσχυση

-Ζευγάρι χωρίς τέκνα: 320 ευρώ μηνιαίες αγορές, 32 ευρώ μηναία ενίσχυση

-Μονογονεϊκή οικογένεια με ένα εξαρτώμενο τέκνο: 320 ευρώ μηνιαίες αγορές, 32 ευρώ μηναία ενίσχυση

-Μονογονεϊκή οικογένεια με δύο εξαρτώμενα τέκνα: 420 ευρώ μηνιαίες αγορές, 42 ευρώ μηναία ενίσχυση

-Ζευγάρι με ένα εξαρτώμενο τέκνο: 420 ευρώ μηνιαίες αγορές, 42 ευρώ μηναία ενίσχυση

-Ζευγάρι με δύο εξαρτώμενα τέκνα: 520 ευρώ μηνιαίες αγορές, 52 ευρώ μηναία ενίσχυση

-Ζευγάρι με τρία εξαρτώμενα τέκνα: 620 ευρώ μηνιαίες αγορές, 62 ευρώ μηναία ενίσχυση

-Ζευγάρι με τέσσερα εξαρτώμενα τέκνα: 720 ευρώ μηνιαίες αγορές, 72 ευρώ μηναία ενίσχυση

Με βάση τα ανωτέρω, η ενίσχυση ανέρχεται για τους έξι μήνες σε 312 ευρώ για την οικογένεια με δύο παιδιά, 192 ευρώ για ένα ζευγάρι, ενώ μια πολύτεκνη οικογένεια με τέσσερα τέκνα λαμβάνει 432 ευρώ.

Πώς θα χορηγούνται τα ποσά

Τα ανωτέρα ποσά θα πιστώνονται μηνιαίως σε ψηφιακή χρεωστική κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά σε καταστήματα λιανικού εμπορίου τροφίμων.

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τα ποσά θα καταβάλλονται ανά τρίμηνο και το ύψος της ενίσχυσης ανέρχεται στο 80% των ανωτέρω ποσών.

Ποιοι οι δικαιούχοι

Δικαιούχοι είναι νοικοκυριά όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημά τους ανέρχεται έως 16.000 ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό και 24.000 ευρώ για τους έγγαμους ή τα μέρη του συμφώνου συμβίωσης, το οποίο προσαυξάνεται κατά 5.000 ευρώ για κάθε τέκνο ή φιλοξενούμενο μέλος του νοικοκυριού.

Το περιουσιακό όριο ανέρχεται σε 250.000 ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό και 400.000 ευρώ για τους έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι δυνητικοί ωφελούμενοι περιλαμβάνουν περί τα 3,2 εκατ. νοικοκυριά (εκ των 4,1 εκατ. νοικοκυριών) με περίπου 8,5 εκατ. μέλη. Το συνολικό κόστος για του έξι μήνες εκτιμάται σε 650 εκατ. ευρώ. 

ΔΗΛΑΔΗ  ΜΙΛΑΜΕ   ΓΙΑ  8.5  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΣΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ  ???

ΑΝΤΙΘΕΤΑ  ΛΟΙΠΟΝ   ΜΕ   ΤΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ   ΤΗΣ   ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΠΟΥ   ΚΛΕΒΕΙ   ΜΕ   ΔΟΛΟ   ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ   ΒΙΑ  ,  ΥΠΑΡΧΕΙ   ΜΙΑ   ΠΡΟΤΑΣΗ   ΠΟΥ   ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ  ΔΟΥΝ   ΟΛΟΙ   ΟΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ  ...

ΑΣ   ΔΟΥΜΕ   ΠΡΩΤΑ   ΛΙΓΟ   ΑΠΟ   ΤΙΣ   : 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ   ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

4.0 ΕΡΓΑΣΙΑ

4.1. Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.

4.2. Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,

4.3. Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.

4.4. Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.

4.5. Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες  επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

4.6. Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

4.7. Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής,  εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.

Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.

1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.

1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.

1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη  οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.

1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.

1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με  σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής. 

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.

1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.

1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.

1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.

Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

 Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

 Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

 Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ' επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

ΟΙ  ΕΠΟΜΕΝΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΘΑ  ΕΧΟΥΝ  ΜΟΡΦΗ  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ... 

ΨΗΦΟΣ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΕΦΕΡΑΝ  ΩΣ  ΕΔΩ   ΘΑ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ  ΓΙΑ  `ΜΑΣ   ΚΑΙ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ   ΓΙΑ  ΟΣΟΥΣ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ...  ΣΕ   ΚΑΠΟΙΟΥΣ   ΔΕ ,  ΘΑ  ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΑΙ   ΤΟ   ΔΙΚΑΙΩΜΑ   ΝΑ  ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ  ...


ΕΠΕΙΔΗ  ΔΕΝ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ  ΤΑ  ΙΔΙΑ   ΛΑΘΗ  ,  ΚΑΛΩ   ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ  ΕΛΘΟΥΝ  ΣΤΗΝ  
ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ...

ΝΑ  ΒΓΟΥΝ  ΜΠΡΟΣΤΑ   ΚΑΙ  ΝΑ  ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ  ΣΤΗΝ   ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΟΥΣ  ...

ΤΡΟΠΟΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ :

Ο  ΑΡΧΩΝ  ΑΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  
ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕΤΕΧΟΥΝ  
<< ΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ >>



ΑΠΟΛΥΤΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ  ΤΡΟΠΟΣ  

ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΝΟΥΝ  ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ...
ΑΥΤΟΙ   ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΠΑΝΤΑ   ΚΑΙ  ΑΥΤΟΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ...

ΗΛΘΕ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ  ΟΛΟΙ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΝ  ΘΕΣΗ 



ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ   ΕΑΝ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΠΟΥ  ΤΡΕΧΟΥΝ   ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ   ,  ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΘΕΣΗ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗ  ΠΟΥ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΤΩΡΑ ... 
ΔΗΛΑΔΗ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΑΠΟ   ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ  ΔΟΥΛΟΥΣ ... 

ΚΑΙ   ΠΙΟ  ΑΔΙΚΟ   ΕΙΝΑΙ  ΟΤΑΝ  ΟΛΟΣ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΤΕΛΟΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΜΕ  ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ   ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ   ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΛΛΙΩΣ ... 
ΟΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΕΘΑΝΟΥΝ ... 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/

AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate