Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

BAYER - MONSANTO ...

BAYER - MONSANTO ...


ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: ΜΟΣΑΝΤΟ

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ
ΑΠΟ ΤΟ YOU TUBE ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ - ΤΕΡΑΤΑ ,
BAYER KAI MONSANTO ....

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΠΗΚΕ , ΑΛΛΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ....
OI ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕ
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ , ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ
ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ......

AΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟ`Ι`ΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ
ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ...

ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΣΑΝ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .... ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΑΤΑΤΑΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΡΗΜΟΣ .........

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ...
ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ ...

Γαλλία: Πρόστιμο 400.000 ευρώ στη Monsanto για το
σκάνδαλο των φακελωμάτων

από Η τροφή μας το φάρμακό μας

Γαλλία: Πρόστιμο 400.000 ευρώ στη Monsanto για το σκάνδαλο των φακελωμάτων
Γαλλία: Η Monsanto φακέλωνε δημοσιογράφους και πολιτικούς ανάλογα με τη στάση τους  στα φυτοφάρμακα Γαλλία: Πρόστιμο 400.000 ευρώ στη Monsanto για το σκάνδαλο των φακελωμάτων

«Τσουχτερό» πρόστιμο 400.000 ευρώ επιβλήθηκε στην εταιρεία Monsanto -που έχει εξαγοραστεί από  τη Bayer– για την πολύκροτη υπόθεση των παράνομων «φακελωμάτων» δημόσιων προσωπικοτήτων, δημοσιογράφων και ακτιβιστών, στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η γαλλική επιτροπή προστασίας προσωπικών δεδομένων (CNIL) επέβαλε χθες Τετάρτη στην αγροτοχημική εταιρεία Monsanto πρόστιμο 400.000 ευρώ διότι φακέλωνε παράνομα δημόσιες προσωπικότητες, δημοσιογράφους και ακτιβιστές με σκοπό να επηρεάσει τον δημόσιο διάλογο για  τη γλυφοσάτη, αμφιλεγόμενο ζιζανιοκτόνο.

Φυτοφάρμακο glyphosate: Καταστρέφει σχεδόν το σύνολο των ανθρώπινων κυττάρων

Η ανεξάρτητη αρχή, κατόπιν επτά προσφυγών (συμπεριλαμβανομένων της εφημερίδας Le Monde, του δικτύου France Télévisions, του Radio France, της εφημερίδας Le Parisien και του Γαλλικού Πρακτορείου) αποφάσισε πως η εταιρεία παρέβη την υποχρέωσή της να ενημερώσει τα πρόσωπα  που είχαν καταχωριστεί σε καταλόγους για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, που  αποκαλύφθηκε από ΜΜΕ τον Μάιο του 2019.

Σύμφωνα με την έρευνα της αρχής, ο φάκελος περιείχε τα ονόματα «200 και πλέον
προσωπικοτήτων», με «βαθμολογία από το 1 ως το 5» που επέτρεπε να «εκτιμάται η επιρροή τους, η  αξιοπιστία τους και η υποστήριξή τους στην εταιρεία Monsanto για διάφορα ζητήματα, όπως τα  ζιζανιοκτόνα ή οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί».

Monsanto~Φακέλωνε δημοσιογράφους και πολιτικούς αναλόγως της στάσης τους στα φυτοφάρμακα
Η υπόθεση, την οποία αποκάλυψαν η Μοντ και το τηλεοπτικό δίκτυο France 2, επεκτάθηκε γρήγορα  σε όλη την Ευρώπη. Κατάλογοι προσωπικοτήτων (πολιτικών, επιστημόνων, δημοσιογράφων)  καταρτίζοντας επίσης σε άλλες τουλάχιστον έξι χώρες (Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία,  Ηνωμένο Βασίλειο) και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Συνολικά, στους καταλόγους περιέχονταν 1.500  πρόσωπα.

Στη διάρκεια της διαδικασίας, η CNIL «υποβάθμισε σημαντικά την αρχική βαρύτητα των κατηγοριών σε  βάρος της Monsanto», ήταν η αντίδραση της Bayer σε γραπτή ανακοίνωσή της που εστάλη στο  Γαλλικό Πρακτορείο.

Η Monsanto ήταν «υπεύθυνη για την επεξεργασία των δεδομένων» που είχε αναλάβει για λογαριασμό  της η εταιρεία Fleishman-Hillard, που δραστηριοποιείται στα πεδία των δημοσίων σχέσεων, της  επικοινωνίας και του lobbying.

Ο όμιλος Bayer, που διαβεβαιώνει ότι οι κατάλογοι έπαψαν να χρησιμοποιούνται μετά την ανανέωση  για πέντε χρόνια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της άδειας της γλυφοσάτης το 2017, εξετάζει το  ενδεχόμενο να προσφύγει στο γαλλικό Συμβούλιο της Επικρατείας.


Παρατάθηκε για 5 χρόνια η χρήση του επικίνδυνου ζιζανιοκτόνου Roundup-glyphosate.

«Η δημιουργία καταλόγων επαφών από εκπροσώπους συμφερόντων (…) δεν είναι καθ’ αυτόπαράνομη», διευκρίνισε η CNIL. Ωστόσο, στους καταλόγους δεν πρέπει να περιλαμβάνονται παρά μόνο «πρόσωπα που θα το ανέμεναν λογικά εξαιτίας της διασημότητάς τους ή της δραστηριότητάς  τους».

Επιπλέον, τα δεδομένα που περιέχονται στους φακέλους «πρέπει να συλλέγονται νόμιμα και τα πρόσωπα πρέπει να ενημερώνονται για την ύπαρξη των καταλόγων, ώστε να μπορούν να ασκούν τα δικαιώματά τους, ειδικά το δικαίωμα εναντίωσης», πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε «θεμελιώδες δικαίωμα» αυτό της ενημέρωσης, καθώς από αυτό εξαρτάται η άσκηση  «άλλων δικαιωμάτων», δηλαδή της πρόσβασης στους καταλόγους, της εναντίωσης, της διαγραφής.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η άσκηση των δικαιωμάτων αυτών «εμποδιζόταν για αρκετά χρόνια»,  επέμεινε η CNIL.

Μετά το σκάνδαλο, η Bayer, ιδιοκτήτρια της αμερικανικής Monsanto από το 2018, ζήτησε συγγνώμη  και ανέστειλε «μέχρι νεοτέρας» τη συνεργασία της με τη Fleishman-Hillard, θυγατρική του γιγαντιαίου  ομίλου Omnicom.

Η υπόθεση αποτελεί επίσης αντικείμενο ποινικής φύσης έρευνας στη Γαλλία.
Τον Μάιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε πράσινο φως ώστε η γαλλική κυβέρνηση να
προσφέρει φοροαπαλλαγές σε αγρότες που αποφασίζουν να μη χρησιμοποιούν ζιζανιοκτόνα  με βάση τη γλυφοσάτη.

Στις ΗΠΑ, η Bayer υπέγραψε τον Ιούνιο του 2020 συμφωνία 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για  να μπουν στο αρχείο περίπου 125.000 αγωγές εναντίον του γνωστότερου ζιζανιοκτόνου της,  του αμφιλεγόμενου Roundup, ωστόσο η συμφωνία εν μέρει καταρρίφθηκε τον Μάιο από την  αμερικανική δικαιοσύνη.




Η τρομακτική αλήθεια για το φυτοφάρμακο Roundup

Πηγή: iefimerida.gr

«Τροφή-Φάρμακο»: Τα χημικά φυτοφάρμακα δεν είναι κάτι το οποίο μπορούμε να
προσπεράσουμε απλά και θα πρέπει να έχουμε υπόψιν πως τις συνέπειές τους δεν τις
έχουμε ακόμη αντιληφθεί/καταγράψει σε ολόκληρο το εύρος τους: Η χρήση γεωργικών
φαρμάκων είναι πιο επικίνδυνη από την ραδιενέργεια

Και το κακό είναι πως όταν γίνεται αντιληπτή η βλαβερή δράση, τα έχουμε ήδη…
δοκιμάσει: Απαγορεύουν Επικίνδυνα Φυτοφάρμακα, ΑΦΟΥ τα Καταναλώσουμε. 
Και βέβαια φροντίζουμε να έχουμε ΚΑΘΑΡΌ τον πλέον κύριο ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΉ ΜΑΣ το  ΝΕΡΌ, το οποίο δυστυχώς έχει καταστεί επικίνδυνο καθώς είναι
γεμάτο, χλώριο, εξασθενές χρώμιο, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, τοξικές χημικές
ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά, ακόμη 
ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΆ ΚΑΤΆΛΟΙΠΑ…

Η Monsanto παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε παράνομα, τοξικό ζιζανιοκτόνο

Η Monsanto παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε παράνομα, τοξικό ζιζανιοκτόνο.
Ο όμιλος αγροχημικών Monsanto παραδέχθηκε χθες Πέμπτη (22/11/19) σε δικαστήριο ότι χρησιμοποίησε παρανόμως ένα απαγορευμένο ζιζανιοκτόνο το οποίο είναι ιδιαίτερα τοξικό σε ένα από τα εργοστάσια ερευνών της στη Χαβάη, δεχόμενος να καταβάλει αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων στους ενάγοντες.


Το ζιζανιοκτόνο αυτό, το οποίο περιείχε την απαγορευμένη ουσία μεθυλο-παραθείο, ψεκάστηκε το 2014 σε καλαμπόκια και άλλες καλλιέργειες στο εργοστάσιο της Βάλεϊ Φαρμ, παραδέχθηκε η θυγατρική εταιρεία της Bayer, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου της Χονολουλού.

Το μεθυλο-παραθείο είναι απαγορευμένο στις ΗΠΑ από το 2013 και στην ΕΕ από το 2003. “Η παράνομη συμπεριφορά σε αυτή την υπόθεση αποτελεί απειλή για το περιβάλλον, για τους γύρω πληθυσμούς και τους εργαζόμενους της Monsanto”, δήλωσε ο Νικ Χάνα ομοσπονδιακός εισαγγελέας της κεντρικής Καλιφόρνια που είχε αναλάβει την υπόθεση.
Η Monsanto είχε πει στους εργαζόμενούς της ότι μπορούσαν να εισέλθουν στα χωράφια που είχα ψεκαστεί με μεθυλο-παραθείο μόλις μία εβδομάδα αργότερα, παρότι γνώριζε ότι η ασφαλής περίοδος αναμονής είναι 31 ημέρες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – www.capital.gr

Καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό με πρόστιμο 290 εκατ. δολ. η Monsanto για το
RoundUp

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 290 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΕΠΕΔΙΚΑΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤΟ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟ`Ι`ΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΩΝ ROUNDUP ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΞΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ...

THN MHNΥΣΗ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΘΕΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ...
ΟΙ ΕΝΟΡΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ , ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΩΣ Η MOSANTO ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤO ROUNDUP ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ RANGER PRO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΤΗ
ΝΤΙΓΟΥΕ`Ι`Ν ΤΖΟΝΣΟΝ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ ...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ... ΕΝΟΧΗ Η ΜΟΣΑΝΤΟ
ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΜΕΝΕ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ



ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ... ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ...
ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ... ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟΣ ...


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ
5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους. 5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .
5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.
5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.
5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,
5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.
5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.
5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. 
Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.
5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.
5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.
5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.
5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.
5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.
5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.
5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.
5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.
5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

                  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/


AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate