Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Έπαιρνε κρατικά συµβόλαια εκατοµµυρίων για rapid-test , αλλά στο φόρο δήλωνε… άνεργος δυσπραγούντας.

 Έπαιρνε κρατικά συµβόλαια εκατοµµυρίων για rapid-test , αλλά στο φόρο δήλωνε… άνεργος δυσπραγούντας.


Έπαιρνε κρατικά συµβόλαια εκατοµµυρίων για rapid-test , αλλά στο φόρο δήλωνε… άνεργος δυσπραγούντας.


Επιχειρηµατίας µε εταιρείες εµπορίας φαρµακευτικών προϊόντων, οι οποίες µάλιστα εξασφάλισαν συµβόλαια από το κράτος ύψους 3,1 εκατ. ευρώ για την προµήθεια τεστ για τον κορονοϊό, δήλωσε στο φόρο ότι είναι άνεργος λογιστής και ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονοµική κατάσταση!

Περιπτώσεις µε εισοδήµατα εκατοµµυρίων, οκέλες και λιµουζίνες, οι οποίοι είτε είναι άγνωστοι στο Τµήµα Φορολογίας είτε δηλώνουν πενιχρά εισοδήµατα.

Εταιρείες έκαναν λογιστικές αλχηµείες, αποφεύγοντας να καταβάλουν το φόρο που τους αναλογούσε

Υπήρξαν περιπτώσεις που η Ελεγκτική Υπηρεσία έστειλε στοιχεία στη Μονάδα Καταπολέµησης Αδικηµάτων Συγκάλυψης (ΜΟΚΑΣ), καθώς υπάρχουν υποψίες ότι ενδεχοµένως να έγινε και ξέπλυµα µαύρου χρήµατος

Του  Κωνσταντίνου Ζαχαρίου

Επιχειρηµατίας µε εταιρείες εµπορίας φαρµακευτικών προϊόντων, οι οποίες µάλιστα εξασφάλισαν συµβόλαια από το κράτος, ύψους 3,1 εκατ. ευρώ, για την προµήθεια τεστ για τον κορονοϊό, δήλωσε στο φόρο ότι είναι άνεργος λογιστής και ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονοµική κατάσταση!

Η υπόθεση, η οποία αποκαλύφθηκε µετά από έρευνα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας στα πλαίσια του ελέγχου του Τµήµατος Φορολογίας, φαίνεται µάλιστα ότι δεν είναι η µόνη. Αντίθετα, εντοπίστηκαν δεκάδες περιπτώσεις, οι οποίες εγείρουν εύλογα υποψίες φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής.

Ενδεικτικά, εντοπίστηκαν περιπτώσεις µε εισοδήµατα εκατοµµυρίων, οκέλες και λιµουζίνες, οι οποίοι είτε είναι άγνωστοι στο Τµήµα Φορολογίας είτε δηλώνουν πενιχρά εισοδήµατα. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις οι εταιρείες είναι εγγεγραµµένες στον ΦΠΑ, ώστε να µπορούν να παίρνουν επιστροφές φόρων, αλλά εδώ και χρόνια δεν καταθέτουν δηλώσεις εισοδήµατος. Άλλες εταιρείες είναι εγγεγραµµένες στον Έφορο Εταιρειών και φαίνεται να έχουν κύκλο εργασιών ύψους εκατοµµυρίων ευρώ, αλλά είναι άγνωστες στο Τµήµα Φορολογίας. Ακόµη, εντοπίστηκαν πολλές περιπτώσεις εταιρειών οι οποίες έκαναν λογιστικές αλχηµείες, αποφεύγοντας να καταβάλουν το φόρο που τους αναλογούσε. Μάλιστα, για κάποιες απ’ αυτές τις περιπτώσεις η Ελεγκτική Υπηρεσία έστειλε στοιχεία στη Μονάδα Καταπολέµησης Αδικηµάτων Συγκάλυψης (ΜΟΚΑΣ), καθώς υπάρχουν υποψίες ότι ενδεχοµένως να έγινε και ξέπλυµα µαύρου χρήµατος.

∆ήλωνε κέρδη 20.209 ευρώ µε συµβόλαια 1,1 εκατ. ευρώ

Όσον αφορά τον επιχειρηµατία µε τις εταιρείες εµπορίας φαρµακευτικών προϊόντων, οι οποίες εξασφάλισαν συµβόλαια από το κράτος ύψους 3,1 εκατ. ευρώ για την προµήθεια τεστ για τον κορονοϊό, όπως αναφέρεται στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, είναι µέτοχος ή/και διευθυντής σε συνολικά έξι εταιρείες. Παρά ταύτα, δεν υπέβαλε φορολογικές δηλώσεις για τα έτη 2015 και 2016, ενώ ούτε οι εταιρείες του έχουν συµµορφωθεί µε την υποχρέωσή τους να υποβάλουν δηλώσεις εισοδήµατος.

Το 2017 µία από τις εταιρείες υπέβαλε φορολογική δήλωση, παρουσιάζοντας µεταξύ άλλων ένα χρεωστικό υπόλοιπο µε τον επιχειρηµατία ύψους 20.391 ευρώ, το οποίο έχει δηµιουργηθεί από το 2012. Ωστόσο, όπως επισηµαίνεται στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, το υπό αναφορά υπόλοιπο «ενδεχοµένως να µην είναι εµπορικής φύσης, αφού δεν εξοφλήθηκε εντός λογικού χρονικού διαστήµατος». ∆ηλαδή, ενδεχοµένως να έγινε για σκοπούς φοροδιαφυγής.

Αναφέρεται επίσης ότι η µία από τις δύο εταιρείες που συνήψαν συµβάσεις µε το κράτος για την προµήθεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την COVID-19 και η οποία εισέπραξε περίπου 1,1 εκατ. ευρώ «δεν έχει πληρώσει ποτέ έκτακτη εισφορά σε µερίσµατα ή/και λογιζόµενη διανοµή µερισµάτων». Μάλιστα, για το 2016 δήλωσε κέρδη µόλις 20.209 ευρώ.

Ακόµη, η δεύτερη εταιρεία συνήψε συµβάσεις µε το κράτος για την προµήθεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την COVID-19 και εισέπραξε περίπου 2 εκατ. ευρώ.

«Παρατηρήσαµε ότι ενώ ο φορολογούµενος τον Μάιο του 2015 δήλωσε στο Τµήµα ότι είναι άνεργος λογιστής και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονοµική κατάσταση, βρέθηκε να είναι µέτοχος/διευθυντής το 2014 και 2020 στις δύο εταιρείες, οι οποίες ασχολούνται µε το εµπόριο φαρµακευτικών προϊόντων, οι οποίες είχαν εισπράξεις από το κράτος της τάξης των 3 εκατ. ευρώ περίπου, που αφορούσαν την προµήθεια ιατροφαρµακευτικών προϊόντων και το 2014 επένδυσε σε άλλη συγκεκριµένη εταιρεία που ασχολείται µε εστιατόρια».

Σηµειώνεται ότι η Ελεγκτική Υπηρεσία εισηγήθηκε τη φορολογική διερεύνηση του συγκεκριµένου φορολογούµενου και των εταιρειών που εµπλέκεται ως µέτοχος.

Επισηµαίνεται ότι ο Έφορος Φορολογίας, µετά τα ευρήµατα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, βεβαίωσε φορολογία ύψους 27.473 ευρώ σε εισοδήµατα ύψους 100.000 ευρώ για το έτος 2015, για τον συγκεκριµένο φορολογούµενο, η οποία είναι υπό ένσταση. Επίσης, ο Έφορος Φορολογίας έστειλε επιστολή στην Ελεγκτική Υπηρεσία αναφέροντας ότι «υπάρχει υποψία για αδήλωτα εισοδήµατα από τις εταιρείες του συγκεκριµένου φορολογουµένου και έχουν ζητηθεί τα συµβόλαια που έχει συνάψει τόσο ο ίδιος, όσο και οι εταιρείες του µε οργανισµούς του ∆ηµοσίου, προς επιβεβαίωση των εισοδηµάτων του ιδίου και των εταιρειών του». Πρόσθεσε, επίσης, ότι «εξετάζονται η Κεφαλαιουχική Κατάσταση που υπέβαλε για την περίοδο 1.1.2015-31.12.2020 και παράλληλα οι εταιρείες στις οποίες είναι µέτοχος ο φορολογούµενος».

Καθυστερηµένα έσοδα 2,3 δις ευρώ

Σύµφωνα µε την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, τα καθυστερηµένα έσοδα του Τµήµατος Φορολογίας αυξάνονται χρόνο µε το χρόνο. Σηµειώνεται ότι το 2020 έφτασαν στα 2,35 δις ευρώ, σε σύγκριση µε 2,22 δις ευρώ το προηγούµενο έτος.

Επισηµαίνεται ότι απ’ αυτά ποσό ύψους 1,84 δις ευρώ (1,62 δις ευρώ το 2019) αφορά άµεσους φόρους και ποσό ύψους 510,57 εκατ. ευρώ (594,3 εκατ. ευρώ το 2019) αφορά έµµεσους φόρους (ΦΠΑ).

«Πλήρης αδυναµία και/ή έλλειψη βούλησης»

Στην έκθεση αναφέρονται τα µέτρα τα οποία λαµβάνονται από το Τµήµα Φορολογίας, όπως η εγγραφή εµπράγµατου βάρους και η δέσµευση λογαριασµών προσώπων που έχουν οφειλές προς το φόρο. Ωστόσο, η Ελεγκτική Υπηρεσία υποδεικνύει ότι είναι «προφανώς αµελητέο το ποσό που δεσµεύτηκε και δεικνύει πλήρη αδυναµία και/ή έλλειψη βούλησης του Τµήµατος να αξιοποιήσει ένα εργαλείο που του έχει παράσχει η Πολιτεία».

700 εκατ. ευρώ στο χάσε δεφτέρι

Σηµειώνεται πάντως ότι το Τµήµα Φορολογίας υποστηρίζει ότι από το συνολικό ποσό των καθυστερηµένων οφειλών άµεσης φορολογίας (καθυστερήσεις φόρου πλέον τόκοι και επιβαρύνσεις) ύψους 1,84 δις ευρώ, ποσό ύψους 696,13 εκατ. ευρώ θεωρείται ανείσπρακτο.

Όπως αναφέρεται, για 269 υποκείµενα στο φόρο πρόσωπα που αφορούν εταιρείες, η διαδικασία εκκαθάρισης των οποίων έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ παραµένουν εγγεγραµµένες στο Μητρώο ΦΠΑ, το ανείσπρακτο συνολικό ποσό ανερχόταν στις 11.5.2022 σε 129,3 εκατ. ευρώ και για 466 πρόσωπα, που αφορούν ενεργά φυσικά πρόσωπα, η διαδικασία πτώχευσης των οποίων έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ παραµένουν εγγεγραµµένα στο Μητρώο ΦΠΑ, το ανείσπρακτο συνολικό ποσό ανερχόταν στις 11.5.2022 σε 39,7 εκατ. ευρώ.

Αναφέρεται επίσης ότι από το συνολικό οφειλόµενο ποσό άµεσης φορολογίας, συµπεριλαµβανοµένων τόκων και επιβαρύνσεων, το 2020 ποσό ύψους 1 δις ευρώ ή ποσοστό 55% αφορά αµέσως απαιτητά οφειλόµενα ποσά, για τα οποία εφαρµόστηκαν ή αναµένεται να εφαρµοστούν τα µέτρα που αφορούν εγγραφή εµπράγµατου βάρους σε ακίνητη ιδιοκτησία (memo) ή/και δέσµευση και κατάσχεση ποσών που βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασµούς (garnishment).

ΠΗΓΗ :  


ΑΥΤΑ  ΟΛΑ   ΕΓΙΝΑΝ  ΣΤΗΝ  ΚΥΠΡΟ ...
ΚΑΜΙΑ   ΣΥΓΚΡΙΣΗ   ΦΥΣΙΚΑ   ΜΕ   ΟΣΑ   ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ  ΕΔΩ ...

ΕΔΩ   ΤΑ   ΠΑΙΔΙΑ  ΑΥΤΑ  ΕΧΟΥΝ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ   ΑΠΟ   ΤΟ   ΙΔΙΟ   ΤΟ  
ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ ...

ΒΓΗΚΕ  ΕΝΑΣ  ΑΡΙΘ.  ΠΡΩΤ.  ,  ΜΙΛΗΣΑ   ΑΚΟΜΗ   ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΣΙΟΥ   ΣΤΟ  ΘΕΜΑ   ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ...

ΚΑΝΕΝΑΣ  ΑΡΜΟΔΙΟΣ  ΔΕΝ  ΜΕ  ΚΑΛΕΣΕ ...

ΕΜΕΙΣ   ΨΑΧΝΟΥΜΕ   ΓΙΑ  ΚΑΜΙΑ  ΓΙΑΓΙΑ  ΠΟΥ  ΠΟΥΛΑΕΙ  ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ  ΣΤΗΝ  ΛΑ`Ι`ΚΗ  ,  ΓΙΑ  ΚΑΜΙΑ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ   ΠΟΥ  
  ΤΟ  5  ΤΟ  ΕΚΑΝΕ  6  ΓΙΑ  ΝΑ   ΜΠΟΡΕΣΕΙ   ΝΑ   ΖΗΣΕΙ   ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΚΛΕΙΣΑΜΕ   ΚΑΙ  ΣΤΗΝ   ΦΥΛΑΚΗ  ...

ΕΜΕΙΣ  ΕΔΩ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ    ΔΕΝ   ΕΙΜΑΣΤΕ   ΟΛΟΙ   ΙΣΟΙ  
ΚΑΙ  ΜΕ  ΤΟΝ   ΝΟΜΟ ...
ΜΕ  ΦΕΚ ......

ΓΙΑ  ΤΟ  ΙΔΙΟ   ΑΚΡΙΒΩΣ  ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ   ΔΥΟ   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ   ΑΤΟΜΑ   ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΧΟΥΝ   ΕΝΤΕΛΩΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ...

Ο  ΕΝΑΣ  ΝΑ   ΠΑΕΙ   ΦΥΛΑΚΗ   ΚΑΙ  Ο  ΑΛΛΟΣ   ΝΑ  ΓΙΝΕΙ   ΑΚΟΜΑ   ΠΙΟ   ΠΛΟΥΣΙΟΣ .... 

ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ  ΣΗΜΕΙΑ  ΤΩΝ  ΚΑΙΡΩΝ  ...

ΕΑΝ   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΑΠΑΘΕΙΣ  ΑΚΟΜΗ   ΘΑ   ΜΑΣ  ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ...

ΑΥΤΟ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ   ΔΙΟΤΙ   ΕΧΟΥΜΕ  ΞΕΧΑΣΕΙ  ΠΟΙΟΙ   ΕΙΜΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΙ  ΜΑΣ   ΕΧΟΥΝ   ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ   ΟΙ   ΠΡΟΓΟΝΟΙ  ΜΑΣ  ...  Π.Χ.

Η φράση «Ες αύριον τα σπουδαία» αναφέρεται όταν αναβάλουμε να κάνουμε κάτι που είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει αμέσως.

 Πρώτος την είπε ο Αρχίας ένας από  τους αρχηγούς των ολιγαρχικών που το 382 π. Χ. συνωμότησαν για να καταλάβουν  την εξουσία στην πόλη τους, τη Θήβα.

«Ες Αύριον τα Σπουδαία»

Λίγο πριν δολοφονηθεί, ο Αρχίας έλαβε μία επιστολή.

 Ήταν από ένα συνονόματό του Αθηναίο που ήταν ολιγαρχικός και τον προειδοποιούσε ότι είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα άνδρες για τη Θήβα με σκοπό να τον δολοφονήσουν. 
Ο κομιστής της επιστολής του είπε ότι ο αποστολέας του ζητούσε να τη διαβάσει αμέσως γιατί περιείχε «σπουδαίες»  (σημαντικές) πληροφορίες.

Ο Αρχίας, όμως, έβαλε την επιστολή κάτω από το προσκέφαλό του για τη διαβάσει την
επομένη μέρα εκστομίζοντας τη φράση: 
«Ες Αύριον τα Σπουδαία». 

Ήταν προφανές ότι  δεν ήθελε να διακόψει τη διασκέδασή του. 
Πολύ πιθανόν να θεώρησε ότι ο αγγελιαφόρος  ήταν υπερβολικός, όσον αφορά τη σπουδαιότητα των πληροφοριών.

 Ίσως, από αλαζονεία,  να τον ειρωνεύτηκε.
Λίγες ώρες αργότερα οι σύντροφοι του Πελοπίδα τον σκότωσαν.

Έτσι, το ξημέρωμα δεν βρήκε τον Αρχία ζωντανό ώστε να διαβάσει την επιστολή, που
ίσως του έσωζε τη ζωή. 

Πηγή: Πλούταρχος, Βιογραφία Πελοπίδα, Βιβλία 9-10 ...

ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ   ΠΛΕΟΝ  ΣΤΟ  DNA   ΜΑΣ ...

ΤΑ  ΞΕΡΟΥΜΕ   ΑΛΛΑ   ΤΑ  ΕΧΟΥΜΕ   ΞΕΧΑΣΕΙ ...
ΤΟΤΕ   ΑΛΛΑΞΕ   ΑΠΛΩΣ  ΤΟ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ   ΣΤΗΝ  ΘΗΒΑ  ...

Η  ΟΛΙΓΩΡΙΑ   Η   ΔΙΚΗ  ΜΑΣ    ΘΑ   ΑΛΛΑΞΕΙ   ΤΗΝ   ΖΩΗ   ΕΠΑΝΩ   ΣΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ΓΙΑ   ΠΑΝΤΑ  ...

ΕΑΝ  ΝΟΜΙΖΕΙΣ  ΑΝΘΡΩΠΕ   ΟΤΙ   ΕΙΜΑΙ   ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ   ΔΕΝ  ΤΙΣ  ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΘΑ   ΜΑΘΕΙΣ   ΤΙ   ΛΕΝΕ   ΑΥΤΟΙ  ΟΙ   ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ  ΤΗΣ  ΕΛΙΤ  ...

ΜΑΣ  ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΣΤΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ   ΓΙΑ  ΝΑ  ΜΗΝ   ΜΑΘΟΥΝ  ΑΥΤΟΙ   ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ  ΔΕΝ   ΕΧΟΥΝ   ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ   ΑΚΟΜΗ  ,  ΟΤΙ   ΔΗΘΕΝ   ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ   ΤΙΣ  ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ   ΤΟΥ   ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ  ...

ΟΤΙ   ΟΙ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ   ΑΠΟ  ΜΑΣ   ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ   ΒΡΟΧΗ   ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ  ΑΠΟ   ΝΕΑΡΕΣ   ΚΟΠΕΛΕΣ   ΑΠΟ  ΟΛΟ   ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ   ΜΕ   ΣΚΟΠΟΥΣ   ΟΧΙ  ΚΑΙ   ΤΟΣΟ   ΚΟΣΜΙΟΥΣ   ,   ΔΕΝ  ΕΝΟΧΛΕΙ   ΚΑΝΕΝΑ  ???

ΜΠΕΣ   ΣΤΑ   ΜΠΛΟΓΚ`Σ   ΑΝΘΡΩΠΕ  ΚΑΙ   ΑΚΟΥΣΕ  ΤΟΥΣ  ΝΑ  ΤΑ  ΛΕΝΕ   ΜΟΝΟΙ  ΤΟΥΣ  ... ΣΥΝΔΕΣΕ   ΤΑ   ΚΟΜΜΑΤΙΑ   ΚΑΙ   ΘΑ  ΜΑΘΕΙΣ   ΤΟΥΣ   ΣΚΟΠΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ...

ΜΑΘΕ   ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ...
ΜΑΘΕ   ΤΟΝ  ΣΤΟΧΟ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΣΚΟΠΟ   ΤΗΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  ...
  
ΤΟ   ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ   ΠΟΥ  ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ  
ΔΗΜΟΣΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΜΕ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ   ΑΜΕΣΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ   ΠΟΥ   ΘΑ   ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΚΛΕΞΟΥΝ  ΟΙ   ΙΔΙΟΙ   ΟΙ   ΔΗΜΟΤΕΣ   ΣΤΟΝ  ΔΗΜΟ   ΤΟΥΣ !!!

ΤΙΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ   ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΗ   ΤΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΥ  ΑΠΟ   ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΣΑΝ   ΠΡΩΤΗ  ΠΡΟΤΑΙΡΑΙΟΤΗΤΑ  ,  ΤΗΝ   ΔΟΜΗΣΗ  ΜΙΑΣ   ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ   ΑΠΟ  ΤΗΝ   ΑΡΧΗ   ΜΕ   ΑΞΙΕΣ  ΑΡΧΕΣ   ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ   ΓΙΑ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ...

ΜΑΣ   ΤΟ  ΕΙΠΑΝ  ΚΑΙ   ΑΥΤΟ  :
ΞΕΚΙΝΑΜΕ  ΑΠΟ   ΜΙΑ  ΑΡΧΗ   ΚΑΙ   ΦΘΑΝΟΥΜΕ  ΣΕ   ΕΝΑ   ΤΕΛΟΣ  ...
ΑΥΤΟ   ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ   ΜΕ   ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ  ...
ΣΗΜΑΣΙΑ   ΛΟΙΠΟΝ  ΕΧΕΙ   ΤΟ   ΤΑΞΙΔΙ  ...

ΓΙ` ΑΥΤΟ   ΕΙΜΑΙ   ΕΔΩ   ΚΑΙ  ΠΟΛΕΜΑΩ   ΜΕ   ΝΟΗΣΗ  ...
ΓΙΑ  ΜΕΝΑ   ,  ΓΙΑ   ΤΑ   ΠΑΙΔΙΑ  ΜΟΥ  ,  ΓΙΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΟΛΩΝ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΟΣΑ   ΠΑΙΔΙΑ   ΔΕΝ   ΕΧΟΥΝ  ΓΕΝΝΗΘΕΙ   ΑΚΟΜΗ !!!



ΣΕ  ΜΕΓΑΛΟ  ΜΕΓΕΘΟΣ   ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΟ  ΒΛΕΠΟΥΝ  ΟΛΟΙ 


ΜΕ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΒΟΥΛΗΣΗ   ΠΑΝΤΑ   ΠΡΑΞΕ  ΔΙΚΑΙΑ ...

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ  ΑΚΟΜΗ   ΟΤΙ  ΕΑΝ  ΑΛΛΑΞΕΙ  ΑΠΛΩΣ   ΠΡΟΣΩΠΟ   ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ   ,  ΘΑ  ΑΛΛΑΞΕΙ  Η  ΖΩΗ  ΣΟΥ  ???

ΚΟΙΤΑΞΕ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΣΟΥ  ΣΤΑ  ΜΑΤΙΑ  ΚΑΙ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ...

Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ   ΑΠΟ  ΤΑ  ΥΠΟΛΟΙΠΑ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ   ΛΟΓΩ   ΤΟΥ  ΟΤΙ  ΔΙΑ-ΘΕΤΕΙ   ΝΟΗΣΗ ...

ΤΟ  ΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ    ΛΟΓΙΑ  ΚΑΙ  ΕΡΓΑ ...

Ο  ΚΑΘΕ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΟΤΑΝ  ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ   ΕΙΝΑΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ   ΚΑΙ  ΑΥΤΟ  ΔΕΝ  ΑΡΕΣΕΙ  ΣΕ  ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ...  ΠΡΩΤΑ   ΛΟΙΠΟΝ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΟ  ΙΕΡΑΤΕΙΟ    ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΤΟ   ΣΧΟΛΕΙΟ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΣΟΥ  ΠΕΙ  ΟΤΙ   ΕΤΣΙ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΖΩΗ   ΚΑΙ  ΠΩΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙΣ   ΕΝΑΣ  ΧΡΗΣΙΜΟΣ  ΔΟΥΛΟΣ  ΤΩΝ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ... 

ΕΠΕΙΔΗ  ΟΜΩΣ  ΤΑ  ΚΤΗΝΗ   ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ  ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ   ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ   ΠΟΥ  ΤΟΥ  ΔΙΝΕΙ  ΑΠΟ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ  Η  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ,  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ  ΜΕ  ΚΑΘΕ  ΤΡΟΠΟ  ΝΑ  ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΑΓΕΛΗ   ΜΕΣΑ   ΣΤΗΝ  ΦΥΛΑΚΗ  ΤΗΣ  ΝΟΗΣΗΣ  ...

  ΗΛΘΕ   ΠΛΕΟΝ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ ...

ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ   ΕΑΝ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΠΟΥ  ΤΡΕΧΟΥΝ   ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ   ,  ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΘΕΣΗ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗ  ΠΟΥ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΤΩΡΑ ... 
ΔΗΛΑΔΗ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΑΠΟ   ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ  ΔΟΥΛΟΥΣ ... 

ΚΑΙ   ΠΙΟ  ΑΔΙΚΟ   ΕΙΝΑΙ  ΟΤΑΝ  ΟΛΟΣ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΤΕΛΟΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΜΕ  ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ   ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ   ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΛΛΙΩΣ ... 
ΟΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΕΘΑΝΟΥΝ ... 


ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  , 
ΚΑΛΩ  
ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ ...



Ο  ΑΡΧΩΝ  ΑΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  
ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕΤΕΧΟΥΝ  
<< ΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ >>

ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Ε.ΣΥ. ???

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ , ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ !!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ... ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ......
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ...
ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ...

                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/


AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com

 
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ   τηλ  6942869240  Email : nikolaoutheodo385@gmail.com



Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate