Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

ΚΑΡΜΙΝΙΟ – ΤΡΩΜΕ ΕΝΤΟΜΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

ΚΑΡΜΙΝΙΟ - ΤΡΩΜΕ ΕΝΤΟΜΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
ΚΑΡΜΙΝΙΟ – ΤΡΩΜΕ ΕΝΤΟΜΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  
ΚΑΡΜΙΝΙΟ – ΤΡΩΜΕ ΕΝΤΟΜΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ

 ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Το καρμίνιο είναι μια χρωστική ουσία που παράγεται από τα θηλυκά κόκκινων εντόμων, κυρίως από τα είδη Dactylopius coccus, Porphyrophora hamelii, και Porphyrophora polonica. Τα έντομα καλλιεργούνται σε φυτά και μετά συλλέγονται, βράζονται σε νερό για να σκοτωθούν τα έντομα, μετά αποξηραίνονται στον ήλιο ή σε φούρνους, και μετά τρίβονται σε σκόνη. Από την επεξεργασία της σκόνης παράγονται διάφορες μορφές της χρωστικής ουσίας.

Το συναντάμε και ως crimson lake, carmine lake, natural red 4, CI 75470. Θεωρείται “φυσική χρωστική”.
Χρησιμοποιείται σε τρόφιμα, καλλυντικά, χρώματα, και σε φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα. Έχει κάποιες χρήσεις και σε ιστολογικές αναλύσεις.

Σε τρόφιμα το βρίσκουμε σε γιαούρτια και επιδόρπια, παγωτά, γρανίτες, σιρόπια φρούτων, τσίχλες, καραμέλες, ζαχαρωτά, γλυκά, σάλτσες, ροφήματα με κόκκινο χρώμα ή τόνους του μωβ, και αλλού. Στις ετικέτες αναγράφεται ως Ε120, καρμίνιο, καρμινικό οξύ, κοχενίλη, φυσικό κόκκινο 4.

Σε καλλυντικά το βρίσκουμε σε κραγιόν και άλλα είδη make-up.

Υπάρχουν εναλλακτικά υλικά για όλες τις χρήσεις του καρμινίου.

Πηγή

Ανιχνεύθηκε σε ζαμπόν μη επιτρεπόμενη χρωστική ουσία απο ΣΚΑΘΑΡΙΑ

Μή επιτρεπόμενη χρωστική ουσία (καρμίνιο) απο ΣΚΑΘΑΡΙΑ !  ανίχνευσε ο ΕΦΕΤ σε ζαμπόν με την εμπορική ονομασία «Χοιρινή Ωμοπλάτη Βραστή Spar, Προϊόν Θερμικής Επεξεργασίας», σε συσκευασία των 200 γρ., με ημερομηνία λήξης 26/8/2013. Το προϊόν παράγεται από τη ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ Α.Ε. που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης. Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση – απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΙΝΙΟ; Του Νίκου Κατσαρού τ.Προέδρου ΕΦΕΤ.

Η επικίνδυνη και απαγορευμένη χρωστική Ε 120, κοχενίλη ή καρμινικό οξύ,ή καρμίνες βρέθηκε σε μιά σειρά από αλλαντικά,ζαμπόν,καπνιστές μπριζόλες,καπνιστή γαλοπούλα,βραστή γαλοπούλα κλπ πού αποσύρθηκαν απο την αγορά οπως ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ πουθενά όμως δεν αναφέρθηκε τι ποσότητες απο όλα αυτά τα προϊόντα καταναλώθηκαν.Ως συνήθως οι έλεγχοι γίνοντα εκ των υστέρων και οι καταναλωτές ειναι τα πειραματόζωα.Η κοχενίλη είναι μια κόκκινη χρωστική που προέρχεται  απο θηλυκά έντομα του είδους Coccous Cacta (είδος σκαθαριού) αφου προηγούμενα ψηθούν και μετατραπούν σε σκόνη  ή απομονωθεί χημικά η δραστική ουσία.Η ειρωνία και η υποκρισία της όλης κατάστασης είναι οτι στις οδηγίες αναφέρεται να το αποφεύγουν οι χορτοφάγοι καθ όσον πρόκειται για ζωικό οργανισμό αν βέβαια γνωρίζουν τι είναι η κοχενίλη.Ετσι ενας χορτοφάγος μπορεί να φάει μεχρι και πεντακόσια ψημένα σκαθάρια χωρίς να το γνωρίζει.Η κοχελίνη δεν είναι καρκινογόνος  και συνιστάται να το αποφεύγουν όσοι είναι ευαίσθητοι στην ασπιρίνη και όσοι υποφέρουν απο άσθμα ή αλλεργίες  . Η κοχελίνη επιτρέπεται ως πρόσθετο σε: αλκοολούχα ποτά παγωτά, προϊόντα αρτοποιίας  (π.χ. διάφορα κρουασάν, μπισκότα,κέικ,γκοφρέτες κλπ)στιγμιαίες σούπες σε φακελάκια,γλυκά,ζελέ, μαρμελάδες  για να δίνει κόκκινο  ή αποχρώσεις κόκκινου σε αυτά τα προϊόντα.

Εδώ ειναι και ο μεγάλος προβληματισμός για αυτήν την κατηγορία προσθέτων: τις χρωστικές για τους παρακάτω λόγους:

Οι χρωστικές μπαίνουν στα τρόφιμα για να τους δίνουν χρώμα και να έλκουν τον καταναλωτή παραπλανώντας τον αφού αυτό δεν είναι το φυσικό τους..Δεν έχουν καμμία θρεπτική ή θερμιδική αξία ή άλλη αξία.

Οι χρωστικές είναι συνήθως συνθετικές  και σε κάποιες περιπτώσεις φυσικές που προέρχωνται απο μή τρόφιμα οπως στην περίπτωση της κοχενίλης.Οι μακροχρόνιες επιδράσεις των χρωστικών στον οργανισμό δεν είναι γνωστές ούτε η αλληλεπίδραση αυτων με άλλα πρόσθετα στον οργανισμό.

Κάποιες απο αυτές αποδεικνύονται εκ των υστέρων ως επικίδυνες για την υγεία και απόσύρωνται.Στην διάρκεια της θητείας μου στον ΕΦΕΤ αποσύρθηκε η χρωστική Ε 128 ή RED 2G που έμπαινε στα λουκάνικα,στις ιχθυοτροφές σολομού και πτηνοτροφές για να δίνει στα προίόντα αυτά κόκκινο χρώμα( στην περίπτωση των πουλερικών έδινε κίτρινο χρώμα στον κρόκο των αυγών)Η Ε128 αποσύρθηκε διότι θεωρήθηκε ύποπτος καρκινογενέσεων  και αφού κυκλοφορούσε στην αγορά για περισσότερο απο δεκαπέντε χρόνια.Οι μεγαλες πολυεθνικές εταιρείες θεωρούν δεδομένο οτι οι καταναλωτές είναι πειραματόζωα.

Οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όταν αντελήφθησαν οτι οι καταναλωτές απέφευγαν τρόφιμα που στην ετικέτα ανέφεραν τα  Ε  τότε επέτυχαν μεσω  της επιτροπής του CODEX ALIMENTARIUS να μην αναγράφεται το Ε ακολουθούμενο απο ένα τριψήφιο νούμερο π.χ Ε128 αλλά η κατηγορία προσθέτου π.χ. χρωστική ακολουθούμενη, απο την χημική του ονομασία π.χ καρμινικό οξύ. Πολλές φορές όμως παραλείπεται η κατηγορία του προσθέτου οπότε ο καταναλωτής διαβάζοντας την χημική ονομασία δεν καταλαβαινει τίποτα. Η προσθήκη χρωστικών σε τροφές για βρέφη και νήπια δεν επιτρέπεται., ενώ οι παιδικές τροφές  περιέχουν μικρότερες ποσότητες χρωστικώνΠοτέ δεν είπαν γιατί οπως δεν μας είπαν οτι τις πιο πολλές φορες τα παιδια τρώνε τα τρόφιμα που είναι για τους μεγάλους.Ποτέ δεν είπαν  οτι η ποσότητα χρωστικής που περιέχεται σε ένα τρόφιμο ειναι ασφαλής για τον ενήλικο και μή ασφαλής για τον ανήλικο. Δυστυχώς στον βωμό του κέρδους όλα επιτρέπονται.

Οι χρωστικές χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους τρόφιμο κυρίως σε:παγωτά, γαριδάκια, πατατάκια, αναψυκτικά, μαρμελάδες, σοκολάτες,τυποποιημένα γλυκά, γρανίτες ζαχαρωτά, ζελέδες καραμέλες, τσίχλες,έτοιμες τούρτες και κέικ, γλειφιτζούρια, μαργαρίνες ,ταραμά,μουστάρδες,διάφορα ποτά, κοκτέιλ, λικέρ, κοκα κόλα, κοκτέιλ φρούτων, λουκάνικα , αλλαντικά κλπ. Παρά το γεγονός οτι ολες οι χρωστικές είναι εγκεκριμένες απο την ΕΕ και μόνο αυτές επιτρέπεται να κυκλοφορούν,ενας αριθμός δημοσιεύσεων  αναφέρει κάποιο βαθμό επικινδυνότητος για ωρισμένες απο αυτές όπως: E102 (Ταρτραζίνη),Ε104 (κίτρινο της κινολίνης), Ε110,Ε120(κοχενίλη), Ε122(αζωρουμπίνη), Ε123(αμαράνθη), Ε124(ερυθρό της κοχελίνης), Ε127(ερυθροσίνη)Ε131, Ε132(ινδικοκαρμίνη), Ε133, Ε150, Ε150Α, Ε150C(καραμελώχρωμα)
Ε154, Ε155, Ε160(νορμπιξίνη)Ε160Α, Ε160Β, Ε160C(εκχύλισμα παπρίκας). Ενδεχόμενες παρενεργειες που έχουν αναφερθεί οπως: καρκινογένεση, αλλεργίες, υπερκινητικότητα, αύπνία, άσθμα, γαστρεντερικά προβλήματα, μείωση λευκών αιμοσφαιρίων, προβλήματα θυρεοειδή.

Πηγή

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΝΤΟΜΑ ΠΑΡΟΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ.

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΗΓΗ :  https://www.youtube.com/watch?v=3LQiFUdNV-k

https://www.youtube.com/watch?v=3LQiFUdNV-kΕ.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE 

 ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΟΦΙΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΦΙΜΟ Η ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ ΣΠΑΝΙΑ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ (ΕΕ) ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1997. ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΚ) ΑΡΙΘ. 258/97.
ΩΣ ΝΕΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Η ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΕΕ.

ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ, ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ, ΣΕ ΛΙΠΟΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΝΕΣ (ΧΙΤΙΝΗ). ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, ΣΝΑΚ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.




ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΕΕΙ
<<ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΑΥΤΩΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΝΕΑ Η ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΟΡΙΑΚΗ ΔΟΜΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΚΥΤΤΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ Η ΙΣΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΜΥΚΗΤΕΣ Η ΦΥΚΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ>>.

ΑΝΤΕ  ,  ΚΑΙ  ΚΑΛΗ  ΜΑΣ  ΟΡΕΞΗ !!!!!!!!!!!




ΑΥΤΑ   ΕΧΟΥΝ  ΨΗΦΙΣΤΕΙ   ΑΠΟ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ ... 

ΔΕΝ  ΘΑ  ΠΩ   ΤΙΠΟΤΕ  ΑΛΛΟ  ΠΡΟΣ  ΤΟ  ΠΑΡΟΝ ...

ΔΕΙΤΕ  ΜΟΝΟ   ΤΙ  ΘΑ  ΣΥΜΒΕΙ  ΟΤΑΝ  ΘΑ  ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ   ΤΗΝ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΣ   ,  ΕΛΛΗΝΕΣ ...

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.
2.0. Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:
2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.
2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού
2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.
3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.
4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.
5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.
6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.
7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό
σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.

8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες. 

ΑΥΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΛΟΓΟΣ  ΠΟΥ  ΤΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ  ΔΙΝΟΥΝ  ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ   ΤΗΝ  ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ,  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΘΑ  ΔΙΟΙΚΟΥΝ  ΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΠΟΥ  ΟΙ  ΙΔΙΟΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ... 

ΤΟ  ΕΙΠΕ  ΔΗΜΟΣΙΑ  ΚΑΙ  Η  ΚΥΡΙΑ  ΚΑΝΕΛΗ ...
ΔΕΝ  ΘΕΛΩ  ΝΑ  ΜΕ  ΚΑΘΗΣΕΙ  ΣΤΟ  ΣΚΑΜΝΙ  Ο  ΣΩΡΡΑΣ ... 
ΕΙΝΑΙ  Η  ΙΔΙΑ  ΠΟΥ  ΕΙΧΕ  ΔΗΛΩΣΕΙ  ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ  ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ  ΝΑ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ... 
ΜΠΟΡΟΥΝ  ΟΜΩΣ  ΝΑ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ...

ΗΛΘΕ   ΠΛΕΟΝ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ 

  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ .
.. 

ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ   ΕΑΝ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΠΟΥ  ΤΡΕΧΟΥΝ   ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ   ,  ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΘΕΣΗ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗ  ΠΟΥ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΤΩΡΑ ... 
ΔΗΛΑΔΗ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΑΠΟ   ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ  ΔΟΥΛΟΥΣ ... 

ΚΑΙ   ΠΙΟ  ΑΔΙΚΟ   ΕΙΝΑΙ  ΟΤΑΝ  ΟΛΟΣ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΤΕΛΟΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΜΕ  ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ   ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ   ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΛΛΙΩΣ ... 
ΟΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΕΘΑΝΟΥΝ ... 


ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  , 
ΚΑΛΩ  
ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ ...



Ο  ΑΡΧΩΝ  ΑΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  
ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕΤΕΧΟΥΝ  
<< ΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ >>

ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Ε.ΣΥ. ???

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ , ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ !!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ... ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ......
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ...
ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ...

                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/


AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com

 
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ   τηλ  6942869240  Email : nikolaoutheodo385@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate