Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Έτσι χάκαραν τον ΔΕΣΦΑ: Πώς «πιάστηκε» στον ύπνο η ΕΥΠ εν μέσω σκανδάλου παρακολουθήσεων


Έτσι χάκαραν τον ΔΕΣΦΑ: Πώς «πιάστηκε» στον ύπνο η ΕΥΠ εν μέσω σκανδάλου παρακολουθήσεων – Ζήτησαν λύτρα οι χάκερς

Ο ΔΕΣΦΑ αναγκάστηκε να γνωστοποιήσει την κυβερνοεπίθεση μόνο αφότου έγινε γνωστή στο dark web

Newsroom | email: info@pronews.gr

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), σύμφωνα με όσα ο ίδιος ανακοίνωσε με καθυστέρηση 24 ωρών. 

Οι χάκερς έπιασαν πραγματικά στον ύπνο την ΕΥΠ, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο, λόγω του σκανδάλου της παρακολούθησης του προέδρου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ωστόσο φαίνεται ότι αδυνατεί να προστατεύσει τις καίριες υπηρεσίες της χώρας. 

Στόχος κυβερνοεπίθεσης έγινε ο ΔΕΣΦΑ, με τη διοίκηση να μην ανακοινώνει άμεσα το περιστατικό αλλά το αποκρύπτει μέχρις ότου έγινε έντονα γνωστό στο διαδίκτυο, αφού οι φήμες ξεκίνησαν από το dark web και τους ίδιους τους hacker, σύμφωνα με το «edolio5».

Από την ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΔΕΣΦΑ προκύπτει ότι hackers απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό δίκτυο του ΔΕΣΦΑ, ενώ είτε έπληξαν, είτε απείλησαν σοβαρά τις υποδομές διαχείρισης του δικτύου διακίνησης αερίου.

Όπως ανακοινώθηκε με καθυστέρηση 24 ωρών, ομάδα χάκερς φέρεται να εισήλθε στο εσωτερικό δίκτυο του Διαχειριστή χθες 19 Αυγούστου, στις 18:42 το απόγευμα και να υπέκλεψε κάποια αρχεία.

Κατά τη συνήθη πρακτική τέτοιων ομάδων, τέθηκε μια διορία προς τον ΔΕΣΦΑ, μετά την παρέλευση της οποίας θα δημοσιοποιούντο αυτά τα αρχεία, με προφανή στόχο, όπως εικάζεται, την απόσπαση λύτρων. Η διοίκηση αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι δεν συναλλάσσεται με κυβερνοεγκληματίες.

Από τις διατυπώσεις και από φωτογραφικό υλικό από τα μηνύματα που εστάλησαν, προκύπτει ότι, οι hackers κατάφεραν να υφαρπάξουν αρχεία, εισχώρησαν δηλαδή σε pc και εσωτερικούς διακομιστές. Η ειδοποίηση όμως είναι generic, ενώ το γεγονός απειλεί μόνο με δημοσίευση και δεν αποτρέπει την πρόσβαση στους υπολογιστές, καταδεικνύει ότι πρόκειται για low-key επίθεση.

Η εταιρία, ωστόσο, αναφέρει ότι για προληπτικούς λόγους και καθώς διερευνάται το βάθος της διείσδυσης των hackers τέθηκαν εκτός λειτουργίας τα περισσότερα πληροφοριακά συστήματα, τα οποία επανέρχονται σταδιακά.

Από τις ανακοινώσεις και τα μηνύματα προκύπτει ότι ο ΔΕΣΦΑ ανακάλυψε τη διάρρηξη της άμυνάς του μόνο μετά από την επικοινωνία των χάκερς. 

Μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιες είναι οι προθέσεις των χάκερς, κάτι που αναμένεται να φανεί μέσα στις επόμενες ώρες. Επίσης δεν είναι σαφές ποιες αρχές και εταιρίες ασχολούνται με την εξιχνίαση της επίθεσης, που περιλαμβάνει τον προσδιορισμό των δραστών, των κινήτρων τους και την ανταπόδοση του πλήγματος. Ούτε έχει ανακοινωθεί τι είδους αρχεία είναι αυτά που κλάπηκαν, αν αφορά εσωτερικά αρχεία της εταιρίας, αν επηρεάζεται η εθνική ασφάλεια ή το προσωπικό απόρρητο καταναλωτών.

Πριν από λίγο καιρό, τα ΕΛΤΑ είχαν υποστεί σοβαρή επίθεση Ransomware με τους hackers να δεσμεύουν εσωτερικά συστήματα και υπολογιστές, περιορίζοντας τη λειτουργικότητα του οργανισμού σε σημαντικό βαθμό και για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Η διοίκηση της εταιρίας και οι αρχές δεν ανακοίνωσαν τελικά αν πλήρωσαν το ζητούμενο αντίτιμο.

Στην Ελλάδα, το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό κυβερνοεπίθεσης σε μεγάλη εταιρία με στόχο την απόσπαση λύτρων συνέβη τον Οκτώβριο του 2018, εναντίον του ομίλου Vivartia. Τότε hackers «αιχμαλώτισαν» για δύο ημέρες τα ηλεκτρονικά συστήματα, παγώνοντας κάθε διαδικασία, από τις ταμειακές μηχανές στα Everest και τα Goody’s έως τα τιμολόγια για τα προϊόντα της ΔΕΛΤΑ.

Η συγκεκριμένη κυβερνοεπίθεση έληξε όταν πληρώθηκαν 75.000 ευρώ σε bitcoin.

ΔΕΝ   ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΔΗΛΑΔΗ...

ΚΑΠΟΙΟΙ  ΜΕ  ΠΡΟΦΑΣΗ  ΔΗΘΕΝ  ΤΗΝ  ΠΡΟΟΔΟ   ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ   ΤΙΣ  ΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΠΟΥ   ΕΠΡΕΠΕ  ΝΑ  ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ   ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΣΕ  ΜΗΧΑΝΕΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΟ ...

ΠΡΙΝ  ΑΠΟ  ΛΙΓΕΣ  ΜΕΡΕΣ   ΧΑΚΕΡΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ   ΒΟΡ.  ΚΟΡΕΑ   ΧΑΚΑΡΑΝ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ   ΚΑΙ  ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ  ΔΥΟ  ΔΙΣ ...

«Walletmor»: Εμφυτεύει τσιπ ανέπαφων τραπεζικών συναλλαγών στα χέρια .

Πώς εξαφάνισαν τα «ηλεκτρονικά λεφτά» των «πελατών» μέσα σε μία νύχτα! - Έκλεισαν οι λογαριασμοί τους

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος email: andreopoulos@pronews.gr

How to get Walletmor payment implant? 5 step instruction




O Wojtek Paprota, είναι ιδρυτής της «Walletmor», η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που πουλάει τσιπ ανέπαφων τραπεζικών καρτών που μπορούν να εμφυτευτούν σε ανθρώπους.

Η διαδικασία εμφύτευσης του τσιπ είναι αιματηρή και αφήνει στους πελάτες ένα μικρό ράμμα κάτω από τον καρπό.

Μόλις τοποθετηθεί το τσιπ, οι χρήστες δεν χρειάζεται, πλέον, να ασχολούνται με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες.

Για να πραγματοποιήσουν μια αγορά μπορούν να κουνήσουν το χέρι τους πάνω από έναν «αναγνώστη» ανέπαφων συναλλαγών. Τα διεθνή ΜΜΕ παρουσιάζουν το «επίτευγμα» της «Walletmor» ως απόδειξη του πόσο γρήγορα εξελίσσεται ο κλάδος των πληρωμών και όχι ότι οι άνθρωποι από μόνοι τους θα δεχτούν να «σφραγιστούν» σαν γελάδια.

Από τα εμφυτεύματα τσιπ μέχρι το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου στο κινητό σας, αυτή η νέα τεχνολογία στοχεύει να βάλει τα μετρητά και τις τραπεζικές κάρτες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με την ελευθερία σας.

Ωστόσο, η εταιρεία, σύμφωνα με τη «Daily Mail», η οποία έχει παρουσιαστεί τόσο στο BBC όσο και στο Forbes, φαίνεται ότι παραπλάνησε τους πελάτες της και βρίσκεται σε διένεξη με άλλες εταιρείες.

Ο κ. Paprota είχε επαναχρησιμοποιήσει τσιπ από έναν τρίτο προμηθευτή, τη «MuchBetter», η οποία συνδέεται με τη Mastercard. Μόλις ειδοποιήθηκαν για τις ενέργειες της «Walletmor» και οι δύο εταιρείες τράβηξαν την πρίζα, επικαλούμενες «ανησυχίες για την υγεία και την ασφάλεια». Εν μια νυκτί οι λογαριασμοί των πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο έκλεισαν!

Καταλβαίνεται τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο του μέλλοντος που ευαγγελίζονται; Δεν θα έχετε μετρητά και για οποιαδήποτε αιτία θα μπορούν να εξαφανίζουν το φανταστικό ηλεκτρονικό χρήμα που θα διαθέτετε ή μάλλον θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε.

Το αποτέλεσμα; Ορισμένοι έμειναν με εντελώς περιττά τσιπ κάτω από το δέρμα τους. Η μόνη τους επιλογή προς το παρόν είναι να τα αφαιρέσουν, αν και η «Walletmor» επιμένει ότι εξετάζει τρόπους επαναπρογραμματισμού των ήδη εμφυτευμένων τσιπ για μελλοντική χρήση.

Ένα μικροτσίπ τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σε άνθρωπο το 1998. Ο καθηγητής Kevin Warwick, γνωστός ως Captain Cyborg, έκανε την επέμβαση για να συνδέσει το νευρικό του σύστημα με έναν υπολογιστή, στο πλαίσιο ενός πειράματος.

Η συσκευή έχει περίπου το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού και κοστίζει 200 ευρώ (169 λίρες). «Το εμφύτευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πληρώσετε για ένα ποτό στην παραλία του Ρίο, έναν καφέ στη Νέα Υόρκη, ένα κούρεμα στο Παρίσι ή στο τοπικό σας παντοπωλείο», δήλωσε ο κ. Paprota στο BBC νωρίτερα φέτος.

Όμως, σε μια ομάδα του Facebook ,αφιερωμένη στους 434 «πρεσβευτές» της Walletmor, οι πελάτες δημοσίευαν τακτικά βίντεο με μηχανήματα καρτών που δυσκολεύονταν να διαβάσουν τις μάρκες τους.

Ο Gary Prince, επικεφαλής στρατηγικής της εταιρείας λογισμικού «SimplyPayMe», λέει: «Είναι μια συναρπαστική ιδέα, αλλά για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο, οι άνθρωποι πρέπει να θέλουν να το χρησιμοποιήσουν.

Ποιο είναι το όφελος του να πληρώνεις με το χέρι σου; Αν μπορούσε να φορτωθεί και με έγγραφα ταυτοποίησης, αυτό θα ήταν μια διαφορετική ιστορία. Αλλά αυτό θα άνοιγε, επίσης, μια μεγαλύτερη συζήτηση γύρω από την προστασία της ιδιωτικής ζωής».

Το ενδιαφέρον για τις βιομετρικές λύσεις πληρωμών, οι οποίες χρησιμοποιούν φυσικά χαρακτηριστικά για την ταυτοποίηση ενός πελάτη και την έγκριση μιας συναλλαγής, αυξάνεται σταθερά.

Το 2016 η «Apple Pay» εισήγαγε το «selfie pay», το οποίο επέτρεπε στους πελάτες να εγκρίνουν τις συναλλαγές με τη λήψη μιας φωτογραφίας του προσώπου τους.

Την επόμενη χρονιά η «Santander» έγινε η πρώτη τράπεζα στο Ηνωμένο Βασίλειο που εισήγαγε την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής. Και το 2019, η «Barclays» εισήγαγε «σαρωτές δακτύλου» που μπορούν να αναγνωρίζουν τους πελάτες από τα δάχτυλά τους χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Η ελπίδα είναι ότι αυτά τα είδη τεχνολογίας, σύμφωνα με τη «Daily Mail», θα μπορούσαν να πατάξουν την απάτη, καθώς οι εγκληματίες δεν είναι σε θέση να αντιγράψουν αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Αυτό είναι και το «τυρί». «Παραδοθείτε για να μην έχουμε απάτες»

ΟΛΕΣ  ΑΥΤΕΣ  ΟΙ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΜΑΣ   ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ  ΟΤΙ   ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΣΤΟΧΟΣ   ΤΟΥΣ  Η  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ  ΜΑΣ ...

Ο  ΠΛΗΡΗΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ  ΕΠΑΝΩ  ΣΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΣΤΟΧΟΣ ...

Η  ΧΑΡΑ   ΤΟΥ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ   ΛΕΕΙ  Ο  ΧΑΡΑΡΙ  :

“Dictators always dreamt about eliminating privacy, monitoring everyone, knowing everything you do, think, and feel…It is now possible.” - Yuval Noah Harari Όταν οι δικτάτορες πάντα ονειρεύονταν να εξαλείψουν εντελώς το απόρρητο, παρακολουθώντας τους πάντες συνέχεια και γνωρίζοντας όλα όσα κάνεις και όχι μόνο ό,τι κάνεις, αλλά ακόμα και ό,τι σκέφτεσαι και ό,τι αισθάνεσα!
Πάντα το ονειρεύονταν, αλλά ποτέ δεν μπορούσαν να το κάνουν γιατί ήταν τεχνικά αδύνατο! 
Τώρα είναι δυνατό».

ΑΥΤΟ   ΔΕΝ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ...

ΑΥΤΟ  ΔΕΝ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ   ΤΟ  ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ ...

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΦΘΑΣΑΜΕ  ΣΤΟ  ΣΗΜΕΙΟ   0   ΜΗΔΕΝ  ,  ΓΙΑΤΙ  ΤΟΥΣ  ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ...

ΓΙΑΤΙ  ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ  ΠΩΣ   ΘΑ  ΕΧΟΥΜΕ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΕΑΝ  ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΜΙΑ  ΜΕΡΑ  ΚΑΘΕ  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ...

ΓΙΑΤΙ  ΟΛΟΙ  ΜΙΛΑΝΕ  ΓΙΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ,  ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ   ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΤΙ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΚΑΙ  ΑΚΟΜΑ   ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ   ΟΤΙ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΚΟΜΜΑΤΑ   ΑΛΛΑ   ΔΗΜΟΣΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ...

ΕΧΕΙ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ  ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΣΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ ...

ΚΑΛΩ  
ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ ...



Ο  ΑΡΧΩΝ  ΑΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  
ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕΤΕΧΟΥΝ  
<< ΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ >>

ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Ε.ΣΥ. ???

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ , ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ !!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ... ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ......
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ...
ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ...

                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/


AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com

 
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ   τηλ  6942869240  Email : nikolaoutheodo385@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate