Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Έκθεση σχετικά με τα οικοτροφεία Ινδιάνων της Αμερικής αποκαλύπτει φρικτή μεταχείριση παιδιών ιθαγενών



 Έκθεση σχετικά με τα οικοτροφεία Ινδιάνων της Αμερικής αποκαλύπτει φρικτή μεταχείριση παιδιών ιθαγενών

Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τη μεγάλης κλίμακας και βίαιη μεταχείριση ιθαγενών μαθητών σε περισσότερα από 400 ινδικά οικοτροφεία που διοικούνται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση μεταξύ 1819 και 1969, σύμφωνα με έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Εσωτερικών την Τετάρτη. 

Πάνω από 500 θάνατοι παιδιών Αμερικανών Ινδιάνων, Ιθαγενών της Αλάσκας και ιθαγενών της Χαβάης σημειώθηκαν σε 19 από τα ομοσπονδιακά ινδικά οικοτροφεία, σύμφωνα με την έκθεση. Συνολικά, σε αυτές τις σχολικές εγκαταστάσεις εντοπίστηκαν 53 σημαδεμένοι και ασήμαντοι τόποι ταφής σε όλη τη χώρα. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και το τμήμα είπε ότι αναμένει «ο κατά προσέγγιση αριθμός των παιδιών Ινδών που πέθαναν σε ομοσπονδιακά οικοτροφεία της Ινδίας να είναι χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες».

Ξεκινώντας στις αρχές του 19ου αιώνα στις ΗΠΑ, τα παιδιά των ιθαγενών «επιλέχθηκαν» από σχολεία κρατήσεων και απομακρύνθηκαν από τις οικογένειές τους για να φοιτήσουν στα σχολεία που είχαν εγγραφεί από την κυβέρνηση, τα οποία συχνά ανατέθηκαν με υπεργολαβία σε Πρεσβυτεριανές, Καθολικές και Επισκοπικές θρησκευτικές οργανώσεις για να λειτουργήσουν, η έκθεση. είπε.

Τα ινδικά οικοτροφεία, που συχνά βρίσκονταν σε ενεργές ή παροπλισμένες στρατιωτικές τοποθεσίες, χώρισαν τα παιδιά από τις οικογένειές τους και τα ανάγκασαν να εγκαταλείψουν τη μητρική τους γλώσσα και τον πολιτισμό μέσω αυτού που η έκθεση αποκάλεσε «συστηματικές στρατιωτικοποιημένες μεθοδολογίες αλλοίωσης ταυτότητας».

Τα παιδιά έκοψαν τα μαλλιά τους και τους έδωσαν αγγλικά ονόματα. Αναγκάστηκαν να τηρούν αυστηρά προγράμματα που περιελάμβαναν μαθήματα αγγλικών, υπακοής, καθαριότητας και χριστιανισμού.

Σύμφωνα με την έκθεση, κάθε μέρα ήταν τόσο αυστηρά συστηματοποιημένη που υπήρχε «λίγη ευκαιρία να ασκηθεί οποιαδήποτε εξουσία επιλογής». 

Όταν τα παιδιά δεν πληρούσαν τα σχολικά πρότυπα ή παραβίαζαν τους κανόνες, «υπόκεινταν σε σωματική τιμωρία, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης, μαστίγωσης, άρνησης φαγητού, μαστιγώματος, χαστουκιών και χειροπέδων». Τα μεγαλύτερα παιδιά αναγκάζονταν να επιβάλλουν τιμωρίες σε μικρότερα παιδιά. 

Η έκθεση περιγράφει την «αχαλίνωτη σωματική, σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση, ασθένειες, υποσιτισμό, υπερπληθυσμό και έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης». Σε ορισμένα οικοτροφεία, πολλά παιδιά αναγκάστηκαν να κοιμηθούν σε ένα κρεβάτι. 

Η έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών εντόπισε 408 ομοσπονδιακά σχολεία σε 37 πολιτείες. Η Οκλαχόμα είχε τον μεγαλύτερο αριθμό σχολείων, με 76, ακολουθούμενη από 44 στην Αριζόνα, 43 στο Νέο Μεξικό και 30 στη Νότια Ντακότα.   

Ινδικό Σχολείο Αλμπουκέρκη το 1885
Ινδικό Σχολείο Αλμπουκέρκη το 1885
ΕΘΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Το Υπουργείο Εσωτερικών είπε ότι δεν δίνει δημόσια λεπτομέρειες για τις τοποθεσίες ταφής των παιδιών «προκειμένου να προστατευθούν από καλά τεκμηριωμένες ληστείες τάφων, βανδαλισμούς και άλλες ενοχλήσεις στους τόπους ταφής της Ινδίας». Αλλά εργάζεται για να ενημερώσει τις φυλές για τους χώρους ταφής.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Ντεμπ Χάαλαντ και ο Βοηθός Γραμματέας για τις Ινδικές Υποθέσεις Μπράιαν Νιούλαντ κυκλοφόρησαν τον πρώτο τόμο της ερευνητικής έκθεσης 106 σελίδων ως μέρος της Πρωτοβουλίας για το Ομοσπονδιακό Ινδικό Οικοτροφείο για το 2021.

"Αυτή η έκθεση τοποθετεί το ομοσπονδιακό ινδικό οικοτροφείο στο ιστορικό του πλαίσιο, εξηγώντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες καθιέρωσαν αυτό το σύστημα ως μέρος ενός ευρύτερου στόχου για την εκκένωση των ινδικών φυλών, των ιθαγενών χωριών της Αλάσκας και της ιθαγενούς κοινότητας της Χαβάης των εδαφών τους για να υποστηρίξουν την επέκταση των Ηνωμένων Πολιτειών», έγραψε ο Newland. «Η πολιτική των ομοσπονδιακών ινδικών οικοτροφείων στόχευε σκόπιμα σε παιδιά Ινδιάνων της Αμερικής, ιθαγενών της Αλάσκας και ιθαγενών της Χαβάης για να τα αφομοιώσουν και, κατά συνέπεια, να καταλάβουν τα εδάφη τους».

Αυτά τα οικοτροφεία λειτουργούσαν με χρηματοδότηση του Κογκρέσου και χρησιμοποιούσαν στέγη που παρείχε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Το 1978, ο Ινδικός Νόμος για την Ευημερία των Παιδιών ψηφίστηκε για να προσπαθήσει να κρατήσει τα παιδιά των ιθαγενών Αμερικανών με τις οικογένειές τους, αντί να τα απομακρύνει. Μέχρι το 2019, υπήρχαν μόνο τέσσερα οικοτροφεία που λειτουργούσαν από το γραφείο της Ινδικής Εκπαίδευσης και δεν είναι πλέον επιφορτισμένα με την αφομοίωση των μαθητών.

Η έκθεση της Τετάρτης σημειώνει επίσης την ιστορία της αργής αντίδρασης του Υπουργείου Εσωτερικών στις φρικτές συνθήκες στο οικοτροφείο. Παρέθεσε την αναγνώριση του τμήματος της «προόδου» το 1897, όταν στη «μεγάλη πλειονότητα των σχολείων» οι μαθητές έλαβαν τις δικές τους πετσέτες, χτένες, βούρτσες μαλλιών και οδοντόβουρτσες, αντί να αναγκαστούν να μοιράζονται είδη υγιεινής. 

Τα παιδιά υπόκεινται σε ώρες καθημερινής επαγγελματικής κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένης της εκτροφής ζώων και πουλερικών, της γαλακτοκομίας, της ξυλείας και της ξυλουργικής, της σιδηρουργίας, της ανάπτυξης συστημάτων άρδευσης, της μαγειρικής και της κατασκευής σιδηροδρόμων. 

Νεαρές φοιτήτριες καθισμένες με ραπτομηχανές στην τάξη στην Ινδική Βιομηχανική Σχολή του Φοίνιξ.
Αχρονολόγητη φωτογραφία δασκάλου και νεαρών μαθητών που κάθονται με ραπτομηχανές στην τάξη στην Ινδική Βιομηχανική Σχολή του Φοίνιξ.
WALTER J. LUBKEN/ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΟΙΝΙΞ

Αυτά τα οικοτροφεία έδωσαν επίσης οδηγίες σε μη Ινδούς, συμπεριλαμβανομένων των χειραφετημένων Μαύρων, γνωστών ως «Ελεύθεροι», ανέφερε η έκθεση, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ομοσπονδιακό ινδικό οικοτροφείο «συνεχίζει να επηρεάζει τη σημερινή υγεία» των πρώην μαθητών που ζουν σήμερα. 

«Τώρα οι ενήλικες συμμετέχοντες είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν καρκίνο (πάνω από τρεις φορές), φυματίωση (πάνω από δύο φορές), υψηλή χοληστερόλη (95%), διαβήτη (81%), αναιμία (61%), αρθρίτιδα (60%). και νόσος της χοληδόχου κύστης (60 τοις εκατό) από τους μη συμμετέχοντες».

Ως απάντηση σε αυτά τα ευρήματα, ο Haaland, ο πρώτος γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου των ιθαγενών Αμερικανών, ξεκινά το "Road to Healing", που περιγράφεται ως μια "ετής" περιοδεία σε όλη τη χώρα για να ακούσει και να υποστηρίξει τους επιζώντες του ομοσπονδιακού οικοτροφείου, καθώς και να συγκεντρώσει ένα μόνιμη προφορική ιστορία. 

«Οι συνέπειες των πολιτικών των ομοσπονδιακών ινδικών οικοτροφείων - συμπεριλαμβανομένου του τραύματος μεταξύ των γενεών που προκλήθηκε από τον χωρισμό της οικογένειας και την πολιτιστική εξάλειψη που προκλήθηκε σε γενιές παιδιών ηλικίας έως και 4 ετών - είναι αποκαρδιωτικές και αναμφισβήτητες», δήλωσε ο Haaland σε δήλωση. "Συνεχίζουμε να βλέπουμε τα στοιχεία αυτής της προσπάθειας βίαιης αφομοίωσης των αυτόχθονων πληθυσμών στις ανισότητες που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες. Είναι προτεραιότητά μου όχι μόνο να δώσω φωνή στους επιζώντες και τους απογόνους των πολιτικών των ομοσπονδιακών ινδικών οικοτροφείων, αλλά και να αντιμετωπίσω τις μόνιμες κληρονομιές από αυτές τις πολιτικές, ώστε οι αυτόχθονες πληθυσμοί να μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να θεραπεύονται».

ΑΡΘΡΟ  ΑΠΟ  ΤΟ  CBS ...  

ΕΑΝ  ΑΝΤΕΞΕΙΣ  ΚΑΙ   ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ  ΤΗΝ  ΕΚΘΕΣΗ  -  ΑΡΘΡΟ  ΜΕΧΡΙ  ΕΔΩ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ   ΟΤΙ   ΕΙΣΑΙ   ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ... 

ΕΣΕΝΑ  ΨΑΧΝΩ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΒΑΛΕΙΣ  ΤΑ  ΚΛΑΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΛΙΓΟ  ΘΑ  ΠΑΣ  ΝΑ  ΔΕΙΣ  ΜΠΑΛΑ   ... 

ΘΕΛΩ  ΕΣΕΝΑ   ΠΟΥ  ΞΕΡΕΙΣ   ΟΤΙ   Μ`  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ   ΔΙΟΙΚΟΥΝ  ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ΔΕΝ   ΠΑΕΙ   ΑΛΛΟ  ... 

ΕΣΕΝΑ  ΠΟΥ  ΞΕΡΕΙΣ   ΟΤΙ   ΜΑΣ  ΕΚΑΝΑΝ   ΔΟΥΛΟΥΣ  ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΝΟΗΣΗ  ΜΑΣ   ΣΕ   ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ   ΦΥΛΑΚΕΣ  ,  ΜΑΣ   ΕΚΛΕΨΑΝ  ΤΟ   ΔΙΚΑΙΟ  ΠΟΥ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ   Ο  ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΑΝΗΚΕΙ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ,  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ   ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ   ΝΑ  ΒΡΟΥΝ   ΑΥΤΟΥΣ   ΠΟΥ  ΘΑ  ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΠΙΣΤΟΙ  ΟΤΙ  ΚΑΙ  ΑΝ   ΤΟΥΣ  ΚΑΝΟΥΝ  ...

ΔΕΜΕΝΗ  Η  ΝΟΗΣΗ  ,  ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ  ΓΙΑ  ΣΙΓΟΥΡΙΑ  ΚΑΙ  ΑΠΟΛΥΤΟΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ  ΚΙΝΗΣΕΩΝ  ...  ΑΥΤΟΥΣ  ΘΕΛΟΥΝ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ   ΧΩΡΙΣ  ΝΑ   ΖΗΤΑΝΕ   ΤΙΠΟΤΑ ...  

ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΚΘΕΣΗ   ΤΙ  ΝΑ  ΠΩ ???

ΑΥΤΑ   ΠΟΥ   ΕΚΑΝΑΝ  ΚΑΙ  ΔΕΝ   ΗΤΑΝ  Η   ΠΡΩΤΗ   ΦΟΡΑ   ,  ΔΕΝ  ΤΑ   ΧΩΡΑΕΙ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ   ΝΟΥΣ ...  ΤΟ  ΘΕΜΑ   ΟΜΩΣ   ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ  ΤΑ  ΙΔΙΑ   ΚΑΝΟΥΝ   ΚΑΙ   ΤΩΡΑ ...  ΠΟΛΛΟΙ   ΤΑ   ΒΛΕΠΟΥΝ   ,  ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ  ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΟΙ   ΠΟΥ  ΚΑΝΟΥΝ  ΚΑΤΙ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΟ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ  ...

ΤΩΡΑ   ΟΛΟΙ   ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ  ΜΕ  ΤΗΝ   ΣΤΑΣΗ   ΜΑΣ   ΠΟΙΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ   ΚΑΙ  ΜΕ  ΠΟΙΟΥΣ  ...

ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ   Η`  ,  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ...

ΕΙΠΑΝ:

"Μεταξύ 1960-2015 μας έτυχαν τα απόνερα ενός Εμφυλίου, μια καραμπινάτη δικτατορία, μια πατενταρισμένη χρεωκοπία, τρεις υποτιμήσεις, δεκατέσσερις σεισμοί είκοσι μία πλημμύρες, διακόσιες δέκα πυρκαγιές και εμπρησμοί, πέντε εντελώς άχρηστοι πρωθυπουργοί, πενήντα δευτεράντζες υπουργοί, δυο αρχιεπίσκοποι, θουφυλακήντωστοματίμου, μια μοναρχία της πεντάρας, δεκαπέντε αριστεροί αρχηγοί μειωμένης αντίληψης, δέκα δεξιοί ηγέτες για τα μπάζα, και ένας σκάρτος λαός με εκλάμψεις μανιακός του ρουσφετιού και των επιδοτήσεων".

Κώστας Μητρόπουλος, γελοιoγράφο 

ΜΕ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΒΟΥΛΗΣΗ   ΠΑΝΤΑ   ΠΡΑΞΕ  ΔΙΚΑΙΑ ...

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ  ΑΚΟΜΗ   ΟΤΙ  ΕΑΝ  ΑΛΛΑΞΕΙ  ΑΠΛΩΣ   ΠΡΟΣΩΠΟ   ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ   ,  ΘΑ  ΑΛΛΑΞΕΙ  Η  ΖΩΗ  ΣΟΥ  ???

ΚΟΙΤΑΞΕ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΣΟΥ  ΣΤΑ  ΜΑΤΙΑ  ΚΑΙ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ...

Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ   ΑΠΟ  ΤΑ  ΥΠΟΛΟΙΠΑ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ   ΛΟΓΩ   ΤΟΥ  ΟΤΙ  ΔΙΑ-ΘΕΤΕΙ   ΝΟΗΣΗ ...

ΤΟ  ΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ    ΛΟΓΙΑ  ΚΑΙ  ΕΡΓΑ ...

Ο  ΚΑΘΕ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΟΤΑΝ  ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ   ΕΙΝΑΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ   ΚΑΙ  ΑΥΤΟ  ΔΕΝ  ΑΡΕΣΕΙ  ΣΕ  ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ...  ΠΡΩΤΑ   ΛΟΙΠΟΝ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΟ  ΙΕΡΑΤΕΙΟ    ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΤΟ   ΣΧΟΛΕΙΟ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΣΟΥ  ΠΕΙ  ΟΤΙ   ΕΤΣΙ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΖΩΗ   ΚΑΙ  ΠΩΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙΣ   ΕΝΑΣ  ΧΡΗΣΙΜΟΣ  ΔΟΥΛΟΣ  ΤΩΝ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ... 

ΕΠΕΙΔΗ  ΟΜΩΣ  ΤΑ  ΚΤΗΝΗ   ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ  ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ   ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ   ΠΟΥ  ΤΟΥ  ΔΙΝΕΙ  ΑΠΟ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ  Η  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ,  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ  ΜΕ  ΚΑΘΕ  ΤΡΟΠΟ  ΝΑ  ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΑΓΕΛΗ   ΜΕΣΑ   ΣΤΗΝ  ΦΥΛΑΚΗ  ΤΗΣ  ΝΟΗΣΗΣ  ...

  ΗΛΘΕ   ΠΛΕΟΝ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ ...

ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ   ΕΑΝ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΠΟΥ  ΤΡΕΧΟΥΝ   ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ   ,  ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΘΕΣΗ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗ  ΠΟΥ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΤΩΡΑ ... 
ΔΗΛΑΔΗ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΑΠΟ   ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ  ΔΟΥΛΟΥΣ ... 

ΚΑΙ   ΠΙΟ  ΑΔΙΚΟ   ΕΙΝΑΙ  ΟΤΑΝ  ΟΛΟΣ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΤΕΛΟΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΜΕ  ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ   ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ   ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΛΛΙΩΣ ... 
ΟΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΕΘΑΝΟΥΝ ... 


ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  , 
ΚΑΛΩ  
ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ ...



Ο  ΑΡΧΩΝ  ΑΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  
ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕΤΕΧΟΥΝ  
<< ΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ >>

ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Ε.ΣΥ. ???

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ , ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ !!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ... ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ......
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ...
ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ...

                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/


AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com

 
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ   τηλ  6942869240  Email : nikolaoutheodo385@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate