Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Ξεκινά ο επανεξοπλισμός της Γερμανίας:



Ξεκινά ο επανεξοπλισμός της Γερμανίας:

Εγκρίθηκε το εξοπλιστικό-μαμούθ των 100 δισ. ευρώ –
 Τι θα προμηθευτούν. 
Ο Β.Πούτιν πάντως χθες έστειλε προειδοποίηση - υπενθύμιση στο Βερολίνο: «Η ιστορία δείχνει τι θα συμβεί στην Γερμανία μόλις επανεξοπλιστεί»

Η  ΜΕΓΑΛΗ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  , ΓΙΑ   ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ   ΘΑ   ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ   ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ ...
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ   ΟΠΩΣ   ΚΑΙ  ΟΙ  ΔΥΟ  ΜΕΓΑΛΟΙ  ΠΟΛΕΜΟΙ  ΤΟΥ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ  ΑΙΩΝΑ  ...
ΚΑΙ  ΕΚΕΙ  ΠΟΥ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΕΙΧΑΝ   ΗΡΕΜΗΣΕΙ   ΚΑΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ  ΟΤΙ  ΘΑ  ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ  ΤΟ  ΔΩΡΟ  ΤΗΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΖΩΗ  ,  
ΟΙ  ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ   ,  ΤΑ  ΑΠΟΚΟΣΜΑ  ΖΩΑ  ΤΟΥ  ΧΑΟΥΣ ,  ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ  ΠΑΛΙ  ΤΟ  ΜΙΣΟΣ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ  ΤΗΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ  ΗΜΕΡΑΣ ...
ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ ...
 
ΑΣ  ΔΟΥΜΕ  ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΞΑΝΑΛΕΜΕ  ...

Η Μπούντεσταγκ ενέκρινε χθες την αναθεώρηση του Συντάγματος της Γερμανίας για τη δημιουργία ειδικού ταμείου 100 δις. ευρώ, που θα χρησιμοποιηθεί για το εξοπλιστικό πρόγραμμα -μαμούθ της χώρας.

Ο Β.Πούτιν πάντως μόλις χθες προειδοποίησε την Γερμανία με ολική στρατιωτική καταστροφή και κατάληψή της, τουλάχιστον την ανατολικής πλευράς της με τον πιο επίσημο τρόπο, μετά την απόφαση του Βερολίνου όχι μόνο να επανεξοπλιστεί, αλλά και να αποκτήσει «Τις ισχυρότερες συμβατικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ».

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εεωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, μετέφερε το μήνυμα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν:

Το γεγονός ότι η Γερμανία επανεξοπλίζεται θα αυξήσει τους κινδύνους για την ασφάλεια της Ρωσίας.  «Αντιλαμβανόμαστε τη δήλωση του Γερμανού καγκελαρίου Όλας Σολτς ως μια ακόμη επιβεβαίωση ότι το Βερολίνο έχει χαράξει μια πορεία για μια ταχεία επαναστρατιωτικοποίηση της χώρας».

Και κλείνει με την προειδοποίηση:

«Πώς θα μπορούσε να τελειώσει αυτό; Αλίμονο, αυτό είναι γνωστό από την ιστορία»!

Δηλαδή, καταστροφή όχι μόνο της γερμανικής πολεμικής μηχανής, αλλά και όλης της Γερμανίας, εκ νέου διαμελισμού της και κατοχής γερμανικών εδαφών με την προσάρτησή τους στην Ρωσία, όπως είχε συμβεί το 1945 με το Καλίνινγκραντ, το οποίο μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν το γερμανικό Κένιξμπεργκ.

Μετά και την πρόσφατη συμφωνία του κυβερνητικού συνασπισμού με τη συντηρητική αντιπολίτευση οι Γερμανοί βουλευτές ενέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία – 567 υπέρ, 96 κατά και 20 αποχές – την έκτακτη ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας στον απόηχο της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία, παρά το συνταγματικά κατοχυρωμένο «φρένο χρέους» αναφορικά με το ύψος του επιτρεπόμενου δανεισμού.

Το εξοπλιστικό – μαμούθ είχε εξαγγείλει ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς στα τέλη Φεβρουαρίου, μόλις τρεις μέρες από την έναρξη της ρωσικής επέμβασης σε μια απρόσμενη δήλωση, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην προηγούμενη κυβέρνηση υπό την Άνγκελα Μέρκελ- με αντικαγκελάριο τον Σολτς- τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα δεν προχωρούσαν.

Μιλώντας πριν την ψηφοφορία ο Φιλελευθέρος υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ, το κόμμα του οποίου συνήθως βάζει φρένο στις μεγάλες κρατικές δαπάνες, υπογράμμισε τη σημασία του εξοπλιστικού προγράμματος, συγκρίνοντάς το με τις αποφάσεις της Γερμανίας τη δεκαετία του 1950 για επανεξοπλισμό και ένταξη στο ΝΑΤΟ.

«Βρισκόμαστε ενώπιον της ιστορικής μας ευθύνης», είπε. Από την πλευρά της η Σοσιαλδημοκράτισσα υπουργός Άμυνας, Κριστίνε Λάμπρεχτ τόνισε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία έδειξε ότι η Γερμανία πρέπει να διαθέτει έναν στρατό ικανό να υπερασπιστεί τις αξίες της και τους συμμάχους της.Επί σειράν ετών η Γερμανία δεν εκπλήρωνε το στόχο του ΝΑΤΟ κάθε κράτος μέλος να δαπανά τουλάχιστον το 2% του ΑΕΠ του για την άμυνα, προκαλώντας εκνευρισμό στους συμμάχους.

Το νέο πακέτο έρχεται επίσης να βάλει ένα τέλος στη λιτότητα στα εξοπλιστικά προγράμματα, που είχε ως αποτέλεσμα, όπως διαπίστωσε έκθεση που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο για την κατάσταση των ενόπλων δυνάμεων, να είναι λιγότερο από το 30% των γερμανικών πολεμικών πλοίων «πλήρως επιχειρησιακά» και πολλά από τα αεροσκάφη της πολεμικής της αεροπορίας να μην είναι αξιόπλοα.

Πώς θα αξιοποιήσουν οι ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας τα 100 δισ. ευρώ 

Τη μερίδα του λέοντος από το ειδικό ταμείο – κάπου 41 δισ. ευρώ – αναμένεται να πάρει η πολεμική αεροπορία της Γερμανίας, που έχει βάλει εδώ και καιρό στη λίστα των επιθυμιών της τα μεταγωγικά ελικόπτερα CH-47F Chinook της Boeing προς αντικατάσταση των CH-53 που έχουν συμπληρώσει περίπου μισό αιώνα υπηρεσίας και ήταν πλέον σχεδόν αδύνατη η εύρεση ανταλλακτικών γι’ αυτά. 

Στη λίστα με τα ψώνια του γερμανικού υπουργείου Άμυνας περιλαμβάνονται και τα αμερικανικά μαχητικά F-35, που διαθέτουν ήδη άλλοι νατοϊκοί σύμμαχοι, όπως η Βρετανία και η Ολλανδία. 

Η Bundeswehr θέλει να αγοράσει 35 τέτοια υπερσύγχρονα μαχητικά 5ης γενιάς ώστε να αντικαταστήσει το στόλο των γηρασμένων βομβαρδιστικών Tornado. Μεγάλο μέρος του ποσού θα διατεθεί και Eurofighter της Airbus, που διαθέτει, άλλωστε, μεγάλο εργοστάσιο στη Βαυαρία. 

Πολεμικά drones, πλοία και στρατιωτικά οχήματα 

Η γερμανική κυβέρνηση παραμέρισε τις χρόνιες ενστάσεις για την αγορά drones για την άμυνά της, αφού ο πόλεμος στην Ουκρανία έδειξε γι’ άλλη μια φορά πόσο χρήσιμα για τις στρατιωτικές επιτυχίες είναι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και αγοράζει τώρα τα κατάλληλα όπλα για τα Heron TP drones που παρήγγειλε από το Ισραήλ. 

Το πολεμικό ναυτικό της Γερμανίας θα διαθέσει 19 δισ. ευρώ για την αγορά υποβρυχίων U12, φρεγατών και κορβετών καθώς και μικρών πολεμικών σκαφών «πολλαπλών ρόλων».

Στο στρατό ξηράς θα διατεθούν περί τα 17 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και άλλων στρατιωτικών οχημάτων, ενώ μακροπρόθεσμα η Bundeswehr επιδιώκει την αντικατάσταση των αρμάτων μάχης Leopard 2 με νέα που θα κατασκευαστούν σε συνεργασία με τη Γαλλία. 

Newsroom | email: info@pronews.gr

ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ   ΚΑΙ  Η  ΠΗΓΗ  ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ  ... 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΣΕ   ΟΛΟΚΛΗΡΟ   ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ,  

Η  ΓΕΡΜΑΝΙΑ   ΕΧΕΙ  ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ  ΕΘΝΙΚΗ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ   ΑΠΟ  ΤΟ  1945  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ ... 

ΤΟ  ΔΗΛΩΣΕ  ΠΡΙΝ  ΑΠΟ  ΜΕΡΙΚΑ  ΧΡΟΝΙΑ   Ο  ΧΕΡ   ΣΟ`Ι`ΜΠΛΕ  ,  ΟΤΑΝ    ΟΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ  ,  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ  ΓΙΑ  99 ΧΡΟΝΙΑ ...

ΣΑΛΟΜ  ΑΞΕΛ ...

ΤΙ  ΔΙΑΦΟΡΕΣ   ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΧΟΥΝ  ΔΥΟ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΕΝΑΣ   ΣΤΙΣ  ΗΠΑ  ΚΑΙ  ΕΝΑΣ  ΣΤΗΝ   ΡΩΣΙΑ   ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ  ΜΑΚΡΙΑ ... 

ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ   ΠΟΤΕ  ΣΤΟΝ  ΒΙΟ  ΤΟΥΣ  ... 

ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ  ΤΙΠΟΤΑ   Ο  ΕΝΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΑΛΛΟ  ... 

ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΚΑΙ  ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ...

ΠΩΣ  ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ  ΛΟΙΠΟΝ  ΑΥΤΕΣ  ΟΙ  ΛΙΓΟΣΤΕΣ  ΑΛΛΑ  ΑΝΩΜΑΛΕΣ   ΝΟΗΤΙΚΑ   ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ   ΝΑ  ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΟΥΝ   ΚΑΘΕ  ΛΙΓΟ  ΚΑΙ  ΛΙΓΑΚΙ   ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ ... 

Η  ΕΛΛΗΝΩΝ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ   ΠΟΥ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ  Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΡΧΗ  ΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ ...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ ...  

ΜΟΝΟ  ΟΤΑΝ   ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΠΟΥ   ΚΑΝΟΥΝ  ΧΡΗΣΗ  ΤΗΣ  ΝΟΗΣΗΣ  ΤΟΥΣ  ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ   ΤΗΝ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   ΤΟΥ  ΠΛΑΝΗΤΗ   ,   ΘΑ   ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΑΠΟ   ΑΥΤΑ  ΤΑ  ΠΑΡΑΣΙΤΑ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ   ΓΙΑ  ΑΙΩΝΕΣ...

Η  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΔΥΝΑΜΗ  ΠΟΥ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΤΗΝ  ΦΥΣΗ  ΕΙΝΑΙ   Η   ΑΝΑΓΚΗ ...

ΕΙΝΑΙ  ΛΟΙΠΟΝ  ΑΝΑΓΚΑΙΟ :

Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ ... 
 
ΝΑ  ΓΝΩΡΙΣΕΙ  ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΤΗΣ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ   ΤΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΟΥ   ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΔΗΜΙΟΥΣ   ΤΟΥ  ΚΑΙ   ΝΑ  ΔΙΑΔΩΣΕΙ  ΤΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΕΝΟΤΗΤΟΣ  ΚΑΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ   ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΕΠΑΝΩ  ΣΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ...

ΣΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ΠΟΥ  ΑΝΗΚΕΙ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΚΑΣΤΑ   ΑΠΟ  ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ   ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ  ΥΠΗΡΕΤΕΣ  ΤΟΥΣ  ...

ΣΑΛΟΜ  ΚΟΥΛΗ ...

ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  , 
ΚΑΛΩ  
ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ ...



Ο  ΑΡΧΩΝ  ΑΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  
ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕΤΕΧΟΥΝ  
<< ΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ >>

ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Ε.ΣΥ. ???

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ , ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ !!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ... ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ......
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ...
ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ...

                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/


AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com

 
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ   τηλ  6942869240  Email : nikolaoutheodo385@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate