Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός προετοιμάζει την “κοινωνία του μέλλοντος”

 


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός προετοιμάζει την “κοινωνία του μέλλοντος”

Κινδύνους για τα ανθρώπινα δικαιώματα: ψηφιακές ταυτότητες 

Η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας ολοκληρώθηκε. Το θέμα της πενθήμερης εκδήλωσης, «Δουλεύοντας Μαζί, Αποκαθιστώντας την Εμπιστοσύνη», ήταν τόσο ασαφές όσο και ανησυχητικό.

ΜΠΟΡΕΙ   ΚΑΠΟΙΟΣ  ΝΑ  ΜΟΥ  ΠΕΙ  ΜΕ  ΑΚΡΙΒΕΙΑ   ΤΙ  ΘΑ  
ΓΙΝΕΙ  ΤΗΝ  ΕΠΟΜΕΝΗ  ΜΕΡΑ ???
ΟΠΟΥ  ΕΠΟΜΕΝΗ  ΜΕΡΑ  =   ΩΡΑ  ΜΗΔΕΝ  ΚΑΙ   ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ  
Η  ΙΣΤΟΡΙΑ ... 
ΠΟΣΟΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΘΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΣΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ??? 
ΠΩΣ   ΘΑ   ΕΙΝΑΙ   Η  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  ΤΟΥΣ ???
ΠΟΙΟΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΚΡΙΒΩΣ  Ο  ΡΟΛΟΣ  ΤΟΥΣ  ???
ΘΑ  ΕΧΟΥΝ   ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ  ???
ΘΑ  ΕΧΟΥΝ  ΚΑΤΙ  ΔΙΚΟ  ΤΟΥΣ  ???
ΘΑ  ΕΧΟΥΝ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ   ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ  ΒΟΥΛΗΣΗΣ  ???

ΘΑ   ΕΙΝΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ???
ΘΑ  ΕΧΟΥΝ  ΑΞΙΕΣ  ,  ΑΡΧΕΣ  ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ  ΜΕ  ΔΙΚΑΙΟ  ΚΑΙ  ΙΣΟΤΗΤΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ???

ΑΠΟ  ΟΤΙ  ΜΑΣ   ΛΕΝΕ  ΟΙ  ΙΔΙΟΙ   ,  ΜΙΑ  ΟΜΑΔΑ   ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ  ΑΝΩΜΑΛΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ   ΘΑ  ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ  ΟΛΑ ...

Μεταξύ των πολλών θεμάτων που συζητήθηκαν, τα μέλη εστίασαν στη διάδοση παραπληροφόρησης. Πώς, ρώτησαν, μπορεί να καταπολεμηθεί η διάδοση επιβλαβούς περιεχομένου; Είναι εύκολο, απάντησαν, τι θα λέγατε για την εισαγωγή ψηφιακών ταυτοτήτων;

Το WEF κυκλοφόρησε πρόσφατα τον Παγκόσμιο Συνασπισμό για την Ψηφιακή Ασφάλεια, μια πρωτοβουλία που έχει σχεδιαστεί για να «επιταχύνει τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την αντιμετώπιση επιβλαβούς περιεχομένου στο διαδίκτυο».

Σε μια προσπάθεια να διορθώσει τη μάστιγα του κακόβουλου υλικού, το WEF συγκέντρωσε μια «διαφορετική ομάδα ηγετών που είναι σε θέση να ανταλλάξουν βέλτιστες πρακτικές για νέους κανονισμούς για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και να βοηθήσουν εκατομμύρια συνδεδεμένους πολίτες να βελτιώσουν την παιδεία στα ψηφιακά μέσα».

Αυτοί οι «διαφορετικοί ηγέτες» περιλαμβάνουν αρχηγούς όπως η Google, η Microsoft, η Interpol και αρκετούς υπουργούς κυβερνήσεων. Ένα άλλο μέλος του συνασπισμού είναι η Yoti, μια εταιρεία που προσπαθεί να κάνει το διαδίκτυο πιο ασφαλές… μέσω της χρήσης ψηφιακών ταυτοτήτων.

Οι κίνδυνοι που ενέχουν οι ψηφιακές ταυτότητες δεν μπορούν να τονιστούν αρκετά. Όπως σημείωσε προηγουμένως ο ερευνητής Brett Solomon -ένας άνθρωπος που «παρακολούθησε τα πλεονεκτήματα και τους κινδύνους της τεχνολογίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα» για πάνω από μια δεκαετία-, η μαζική διάθεση ψηφιακών ταυτοτήτων «ενέχει έναν από τους σοβαρότερους κινδύνους για τα ανθρώπινα δικαιώματα από οποιαδήποτε τεχνολογία έχουμε συναντήσει».

Καθώς βιαζόμαστε «σε ένα μέλλον όπου οι νέες τεχνολογίες θα συγκλίνουν για να κάνουν αυτόν τον κίνδυνο πολύ πιο σοβαρό», πρέπει να προετοιμαστούμε για την αυγή της «σχεδόν τέλειας τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου και άλλων αναγνωριστικών, από το ανθρώπινο βάδισμα μέχρι την αναπνοή έως την ίριδα» κατά τον Solomon.

Σύμφωνα με τον τεχνολογικό ερευνητή, οι βιομετρικές βάσεις δεδομένων του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος θα είναι συγκεντρωτικές. Αδιαφανή στο άκρο, τα δεδομένα μας θα συλλέγονται από τους ανθρώπους στις υψηλότερες θέσεις που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Επιπλέον, πρόσθεσε ο Solomon, ρίξτε γεωγραφική τοποθεσία των αναγνωριστικών στο μείγμα και έχετε μια συνταγή για απόλυτο χάος. Τέτοια αναγνωριστικά σας παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο.

Ο Καναδάς, μια χώρα με στενούς δεσμούς με το WEF, εξετάζει ενεργά τη χρήση ψηφιακών ταυτοτήτων. Σύμφωνα με την Canada Gazette, ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν Τριντό, μίλησε με αεροπορικές εταιρείες για την εισαγωγή «ψηφιακών εγγράφων ταυτότητας» και «βιομετρικών ταξιδιωτικών εγγράφων».

Η Catherine Luelo, επικεφαλής πληροφοριών του Καναδά, μίλησε επίσης για την ανάγκη για ψηφιακή ταυτότητα. Η Luelo πρωτοστατεί επί του παρόντος στη στρατηγική ψηφιακής καινοτομίας του Καναδά, η οποία επιδιώκει να εισαγάγει ψηφιακά αναγνωριστικά σε ολόκληρο τον δημόσιο τομέα.

Το σχέδιο του Καναδά είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, που ξεκίνησε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Σε μια λευκή βίβλο που κυκλοφόρησε πέρυσι, οι συγγραφείς του WEF συζήτησαν τους πολλούς τρόπους με τους οποίους τα προγράμματα ψηφιακής ταυτότητας θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος του κλάδου των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η αντίσταση είναι μάταιη. Οι ψηφιακές ταυτότητες μπορεί σύντομα να είναι ο κανόνας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ανέφεραν πρόσφατα αναλυτές της Reclaim the Net, η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ πιέζει για την εισαγωγή ψηφιακών ταυτοτήτων. Η USPS θέλει «να έχει πιο σημαντικό ρόλο στη συλλογή βιομετρικών δεδομένων και στις υπηρεσίες ψηφιακής ταυτότητας».

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η USPS έχει ήδη συνεργαστεί με τη Γενική Διοίκηση Υπηρεσιών (GSA) και το FBI, δύο εξέχουσες «υπηρεσίες συλλογής βιομετρικών δεδομένων».

Η Freedom House, μια διεθνής ομάδα που ιδρύθηκε για να προωθήσει την ιδέα της δημοκρατίας, προειδοποίησε πρόσφατα ότι όσον αφορά τον σεβασμό των δημοκρατικών κανόνων, όπως το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή, οι Ηνωμένες Πολιτείες οπισθοχωρούν.

Οι δημοκρατικοί θεσμοί της χώρας έχουν υποστεί διάβρωση, όπως αντικατοπτρίζεται σε κομματική πίεση στην εκλογική διαδικασία, μεροληψία και δυσλειτουργία στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης, επιζήμιες πολιτικές για τη μετανάστευση και τους αιτούντες άσυλο και τις αυξανόμενες ανισότητες στον πλούτο, τις οικονομικές ευκαιρίες και την πολιτική επιρροή.

Ναι, αλλά τι γίνεται με την ψηφιακή επιτήρηση; Τι γίνεται με την επιθυμία της κυβέρνησης (και των οργανώσεων που συνδέονται στενά με την κυβέρνηση) να κατασκοπεύσει τον λαό; Τι γίνεται με την ώθηση για εξόρυξη δεδομένων και χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται για χειραγώγηση και έλεγχο;

Για όσους αμφιβάλλουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υποχωρούν, παρακαλούμε σημειώστε ότι η Αργεντινή και η Μογγολία κατατάσσονται πλέον υψηλότερα στη δημοκρατική κλίμακα, σύμφωνα με έκθεση του Freedom House 2021. Ποιος φταίει για την παλινδρόμηση; Οι ίδιοι οι άνθρωποι που έχουν εκλεγεί για να κρατούν τους πολίτες ασφαλείς.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και άλλες χώρες του δυτικού ημισφαιρίου, γίνονται γρήγορα μια πρωτοκοσμική χώρα με τριτοκοσμικές προστασίες για τον λαό της. Κανείς δεν πρέπει να είναι χαρούμενος για αυτό, εκτός ίσως από τις ελίτ στο Νταβός.

Η  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΤΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΜΑΤΑΙΗ ...

ΕΙΝΑΙ  ΘΕΜΑ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ   ΚΑΙ   ΓΝΩΣΗΣ  ...

ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΚΑΤΙ  ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ   ΤΥΠΟΙ  ΜΕ  ΔΙΑΦΟΡΩΝ  ΕΙΔΩΝ  ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ   ΝΑ   ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ  ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ ...

Ο  ΠΛΑΝΗΤΗΣ   ΕΧΕΙ  ΑΦΘΟΝΙΑ  ΠΟΥ  ΑΝΗΚΕΙ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΠΟΥ  ΜΠΟΡΟΥΝ   ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ  ΑΝΕΤΑ   ΕΠΑΝΩ  ΣΕ  ΑΥΤΩΝ   ΕΑΝ  ΑΦΗΣΟΥΝ  ΣΤΟ  ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ   ΟΛΟΥΣ   ΑΥΤΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ  ...

ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ??? 

ΝΑΙ  ΜΠΟΡΕΙ  ......   

ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟΣΟ  ΑΝΟΗΤΟΙ  ΔΗΛΑΔΗ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ  ΣΚΕΦΘΟΥΝ  ΟΤΙ   ΥΠΑΡΧΕΙ  ΤΡΟΠΟΣ  ΝΑ   ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ   ΚΑΙ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΤΟ  ΚΑΝΟΥΜΕ  ...

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ : 

ΗΛΘΕ   ΠΛΕΟΝ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ ... 

ΜΑΣ  ΕΔΩΣΑΝ  4  ΜΗΝΕΣ  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ   ΤΑ  ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ   ΤΟΥ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΦΟΡΟΥΜ  ΔΙΑ  ΣΤΟΜΑΤΟΣ  ΣΒΑΜΠ ... 

ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ   ΕΑΝ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΠΟΥ  ΤΡΕΧΟΥΝ   ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ   ,  ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΘΕΣΗ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗ  ΠΟΥ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΤΩΡΑ ... 
ΔΗΛΑΔΗ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΑΠΟ   ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ  ΔΟΥΛΟΥΣ ... 

ΚΑΙ   ΠΙΟ  ΑΔΙΚΟ   ΕΙΝΑΙ  ΟΤΑΝ  ΟΛΟΣ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΤΕΛΟΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΜΕ  ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ   ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ   ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΛΛΙΩΣ ... 
ΟΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΕΘΑΝΟΥΝ ... 


ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  , 
ΚΑΛΩ  
ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ ...



Ο  ΑΡΧΩΝ  ΑΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  
ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕΤΕΧΟΥΝ  
<< ΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ >>

ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Ε.ΣΥ. ???

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ , ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ !!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ... ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ......
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ...
ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ...

                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/


AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com

 
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ   τηλ  6942869240  Email : nikolaoutheodo385@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate