Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Αυτοκίνητα μόνο για λίγους: Πάει στα 2,2-2,5 ευρώ η βενζίνη! – Στα όρια της φτώχειας 3,5 εκατ. Έλληνες

 



Αυτοκίνητα μόνο για λίγους:
 Πάει στα 2,2-2,5 ευρώ η βενζίνη! –
Στα όρια της φτώχειας 3,5 εκατ. Έλληνες 

Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου 

Ένα απίστευτο «τσουνάμι» χτυπά την οικονομία, το οποίο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία και των κυρώσεων στη Ρωσία. 

Η βενζίνη έχει φτάσει σε τιμές-σοκ και δυστυχώς αυτή η αύξηση θα συνεχιστεί, κάτι που ουσιαστικά θα αναγκάσει τους Έλληνες πολίτες να πουλήσουν ή ακόμη και να πετάξουν τα αυτοκίνητα τους.

Άλλωστε αυτό επιτάσσει και η «πράσινη ανάπτυξη» που θέλει να μας επιβάλλει η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη. Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου η βενζίνη θα φτάσει τα 2,2 ευρώ λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία.

«Πιστεύω ότι πολύ σύντομα η αμόλυβδη θα φτάσει τα 2,2 ευρώ μέση τιμή πανελλαδικά, όπως και στα μεγάλα αστικά κέντρα και στην νησιωτική Ελλάδα ίσως αγγίξει και τα 2,5 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Οι διεθνείς τιμές του αργού ανεβαίνουν αλματωδώς και οι αυξήσεις είναι πολύ μεγάλες σε καθημερινή βάση, σημείωσε, την ώρα που στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι η τιμή είναι ήδη μια ανάσα από τα 2 ευρώ.

«Θα ξεπεράσουμε και το 2ευρο από τις τιμές που θα πάρουμε σήμερα για αύριο. Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα θα ξεφύγει πάνω από τα 2 ευρώ στα μεγάλα αστικά κέντρα και γενικότερα η μέση τιμή πανελλαδικά. Αυτή την στιγμή είναι ήδη στα 2,2 στις Κυκλάδες. Το τελευταίο τριήμερο ανέβηκε κατά 0,10 ευρώ η αμόλυβδη βενζίνη, 0,15 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης, που βρίσκεται στο 1,5 ευρώ πλέον και που και εκεί υπάρχει πρόβλημα καθώς βλέπουμε ότι είναι μειωμένη η αγοραστική δύναμη του Έλληνα καταναλωτή από τις μικρές ποσότητες που παραγγέλνει, ενώ και το πετρέλαιο κίνησης αυξήθηκε κατά 0,18 ευρώ που αποτελεί και κόστος ενέργειας είτε για παραγόμενα προϊόντα ή για υπηρεσίες» επισήμανε ο κ. Ασμάτογλου, υπογραμμίζοντας πως ο κλάδος έχει αρχίσει να βιώνει ύφεση στην κατανάλωση.

Πρόσθεσε ακόμα πως οι πρατηριούχοι έχουν απορροφήσει πολύ μεγάλο μέρος των αυξήσεων από το κέρδος τους.

«Έχουμε μια πολύ μεγάλη αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης το τελευταίο διάστημα και ανάλογα ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα, όπως το ηλεκτρικό ρεύμα που έχει τριπλασιαστεί και για εμάς σαν λειτουργικό κόστος, όπως και το φυσικό αέριο που έχει απογειωθεί» τόνισε ο κ. Ασμάτογλου.

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την φτώχεια

Την ίδια ώρα περισσότεροι από 3,5 εκατ. πολίτες απειλούνται από τη φτώχεια στη χώρα μας καθώς τα πενιχρά εισοδήματα που διαθέτει σχεδόν το 40% των πολιτών απειλούνται από το πρωτόγνωρο «τσουνάμι» ακρίβειας και πληθωρισμού.

Το «τρίτο κύμα» επίθεσης στα εισοδήματα την τελευταία δεκαετία (είχαν προηγηθεί η οικονομική κρίση από το 2010 με δραματικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και ακολούθησε από το 2020 το lockdown) απειλεί το 60% των συνταξιούχων και το 40% των εργαζομένων που βρίσκεται κάτω από το όριο της εισοδηματικής ασφάλειας, ενώ κάτω από το όριο της επιβίωσης βρίσκονται ήδη 1,1 εκατ. πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι ή όχι του (αναξιοπρεπούς) επιδόματος των 400 ευρώ που χορηγείται για μόλις 12 μήνες.

Ήδη η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει σημαντική μείωση της κατανάλωσης, που βέβαια δεν είναι αποτέλεσμα «αυτοσυγκράτησης» των νοικοκυριών ή εκλογίκευσης εξόδων, αλλά πρωτίστως μια συντελούμενη φτωχοποίηση.

Στο όριο της επιβίωσης 1 στους 2 εργαζόμενους

Οι κυβερνητικές κορώνες για τη μικρή αύξηση του εισοδήματος των εργαζομένων το 2021 δεν μπορούν να αποκρύψουν το γεγονός ότι μισθούς έως 800 ευρώ μεικτά παίρνει στον ιδιωτικό τομέα σχεδόν 1 στους 2 εργαζόμενους, κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο περασμένος χρόνος είχε οριακό θετικό πρόσημο για την απασχόληση.

Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του συστήματος Εργάνη που προκύπτουν από τις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις των επιχειρήσεων, το 2021 395.115 άτομα (18,26%) εισέπρατταν έως 500 ευρώ τον μήνα μεικτές αποδοχές. Συνολικά, 1.017.728 εργαζόμενοι (47,04%) λαμβάνουν μισθό που δεν υπερβαίνει τα 800 ευρώ μεικτά.  Άρα, σχεδόν ο 1 στους 5 εργαζόμενους αμείβεται με αποδοχές κάτω από 500 ευρώ, και κάτι λιγότερο από ένας στους δύο δεν παίρνει πάνω από 800 ευρώ. 

ΟΛΑ Ο.Κ. ???
ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ...
Η ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ , ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΜΟΧΘΩΝ , ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ , ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ...
ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ....
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ : ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΣΠΙΤΙ , ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,,,
ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ , ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ... ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ : ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ , ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ??? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ...
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ...
ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ , ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ `ΣΥ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ...
ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ,,, ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑι ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ........... ΣΗΚΩ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΕΛΛΑΣ”.ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους


.    ΘΥΜΗΣΟΥ   ΠΟΙΟΣ   ΕΙΣΑΙ  !!! 

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Ε.ΣΥ. ??? Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ , ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ !!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ... ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ...... ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ... ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ...

                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/

AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583

4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com

 
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ   τηλ  6942869240  Email : nikolaoutheodo385@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate