Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

 



 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ             ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

                                            ΠΗΓΗ :  https://www.youtube.com/watch?v=TfBMnE779WA&ab_channel=%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%A3%CE%9A.%CE%A0.%CE%94.%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%9F%CE%A3 

ΣΤΟ "WEB TV" ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν.ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ: "ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ - ΤΟ ΓΑΛΑ".
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ, ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΟΣΤΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ CODEX ALIMENTARIUS-ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.


ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ  ,  ΕΙΝΑΙ  ΔΙΚΑΙΟ  ΝΑ  ΞΕΡΟΥΝ  ΟΛΟΙ  ΟΙ   ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΤΙ   ,  ΜΕ  ΤΑ  ΤΡΟΦΙΜΑ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ  ΓΙΑ  ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  ,  ΕΙΝΑΙ  ΣΙΓΟΥΡΟ  ΟΤΙ  ΚΑΠΟΙΑ  ΣΤΙΓΜΗ   ΘΑ   ΥΠΑΡΞΕΙ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ   ΜΑΣ  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ . ΑΡ.ΠΡΩΤ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ : 6199 / 04-09-2015.

13.0 ΥΓΕΙΑ Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών. 13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών. 13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό. 13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό. 13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς. 13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις. 13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ. 13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα. 13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα, 13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης - θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία. 13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.
ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:
ΤΗΛ.: 6942869240
E-MAIL: nikolaoutheodo385@gmail.com
1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:
3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot
6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs1.blogspot.com/
7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/
8) ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...
9) ΔΙΟΜΗΔΗΣ WEB TV: https://www.facebook.com/watch/105505...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr/wp/
AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/ ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO: https://eleysisradiotv.blogspot.com
Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 #ellinonsineleysis #artemissorras #esykpdstereasellados



Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate