Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

  ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

...ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ , ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ... ΓΙ` ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ , ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ... ΚΛΑΣΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ... ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ... ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΔΗ ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ... ΑΡΓΑ Η` , ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .... ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ... ΚΑΙ `ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ... ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ...

Οι αναθέσεις στα θολά νερά του λιμανιού και η νέα σιδηρά κυρία της Lamda

Ο Ψαλτάκος και τα μποφόρ στη Cosco

-Γνωστή και πολυδιαφημισμένη η σχέση του κ. Ψαλτάκου με τους  συντρόφους της Παιανίας, τα συνεταιράκια, από την εποχή ΣΥΡΙΖΑ, που ακούγεται στην αγορά ότι  είναι έτοιμοι να βγάλουν τα  μαχαίρια για συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν. Γελάει η αγορά αλλά περιμένω να δω τις αντιδράσεις. Όλοι πλέον φαίνεται να ξέρουν και να συζητούν ανοιχτά στην αγορά για τις σχέσεις  «καλής γειτονίας»  του κ. Ψαλτάκου με τον πάλαι κραταιό πρόεδρο της Cosco  Captain Fu. Τυχαίο;

-Τα περί κλειστών και απαιτητικών διαδικασιών φαίνεται να εξηγούνται από την εμπλοκή της εταιρείας Domos Feron συμφερόντων του πρώην  γαμπρού (αλλά πιστού συνεργάτη) του κ. Ψαλτάκου που τόσα χρόνια φαίνεται να  μην έχει αντίπαλο στις αναθέσεις του ΟΛΠ για μελέτες. Τυχαίο; Δηλαδή εάν ο γαμπρός μου έφτιαχνε τις μελέτες για ένα  σύνθετο έργο 100 εκατομμυρίων τότε σίγουρα μόνο εγώ θα μπορούσα να προσφέρω στο διαγωνισμό (με οποιαδήποτε  διαδικασία) γιατί θα γνώριζα που…. είναι ο λάκκος στην φάβα!

-Για τη μονοπωλιακή προνομιακή διαχρονική σχέση  στα κατασκευαστικά του ΟΛΠ με την εταιρεία ΤΕΚΑΛ αυτό μάλλον αφορά την ίδια  την Cosco και την Επιτροπή Ανταγωνισμού για τα έργα τουλάχιστον που δέχονται επιδοτήσεις δηλαδή Δημόσιο χρήμα. Εάν αυτά που ακούμε στην αγορά είναι τυχαία ή ανακριβή εμείς θα προχωρήσουμε άμεσα σε αποκατάσταση. Μήπως να περιμένουμε  να δούμε τη συνέχεια; Μήπως κάποιοι δώσουν στοιχεία στον κ Λιανό της Επιτροπής Ανταγωνισμού που δείχνει κινητικότητα και φωτίσει  το θέμα;

! Τώρα που έχουν αρχίσει να ψάχνουν στα κιτάπια τους οι νέοι της Cosco, διαπιστώνουν κάτι περίεργες συναλλαγές, που αφορούν κονδύλια που σπαταλήθηκαν δεξιά κι αριστερά σε κάτι λαθραίους (ευδοκιμούν σε όλα τα λιμάνια) που πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους Κινέζους. Και όπως προκύπτει έχουν χαθεί πολλά λεφτά στον πάτο του λιμανιού.

Άνθρωποι της V+O σε κρατικές θέσεις

-Πολυτραγουδισμένη είναι η σχέση του διευθύνοντος συμβούλου του υπερταμείου Γρηγόρη Δημητριάδη με τον έναν εκ των μετόχων της V+O Θωμά Βαρβιτσιώτη. Οι δύο έχουν να διηγούνται πολλά και ενδιαφέροντα από την μακρόχρονη σχέση τους. Εσχάτως όμως πληροφορήθηκα ότι στενή σχέση με τα αφεντικά της V+O έχει και ο υφυπουργός Πολιτισμού Νίκος Γιατρομανωλάκης, ο οποίος υπήρξε διευθυντικό στέλεχος στην καλή εταιρεία των Βαρβιτσιώτη – Ολύμπιου.

-Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν έχει κάποια σχέση με την V+O και ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, αν και δεν το αποκλείω. Σε κάθε περίπτωση είναι αξιοσημείωτο ότι πρόσωπα που έχουν σχέσεις με την πολυδιαφημισμένη V+O καταλαμβάνουν θέσεις –και μάλιστα νευραλγικές- στον κρατικό μηχανισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Θέμα θα υπήρχε αν κάποια στιγμή οι φίλοι και πρώην συνεργάτες των Ολυμπιοβαρβιτσιώτηδων, άρχισαν να δίνουν δουλειές στη V+O, κάτι που δεν συμβαίνει και είναι δύσκολο να συμβεί και στο μέλλον, με δεδομένο ότι οι προβολείς είναι ήδη στραμμένοι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αποθέωση Βορίδη από τους κτηνοτρόφους

-Ένας από τους πλέον αγαπητούς πολιτικούς στον Βόρειο όγκο της Κρήτης, είναι ο Σφακιανής (από τη μητέρα του) καταγωγής υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο οποίος φαίνεται να έχει αφήσει για τα καλά το αποτύπωμά του, στους κτηνοτρόφους. Ο λόγος; Όταν ήταν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δημιούργησε μηχανισμούς ελέγχου, στις εισαγωγές του κρέατος. Και δεν μιλάμε για μηχανισμό απλά για τα μάτια του κόσμου, αλλά κανονικό, που ήδη έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

-Για πρώτη χρονιά οι «νονοί» που βάπτιζαν τα εισαγόμενα αρνιά ελληνικά την πάτησαν, εξέλιξη που είχε ως συνέπεια να εκτιναχθούν οι τιμές του εγχώριου κρέατος. Αυτό που δεν κατάφερε 4,5 χρόνια ο πολλά βαρύς Σφακιανός Πολάκης, το πέτυχε μόλις σε ένα χρόνο, ο προερχόμενος από το Κολέγιο των Αθηνών Βορίδης. Πληροφορίες θέλουν τον υπουργό Εσωτερικών να ετοιμάζει περιοδεία στα λημέρια του Παυλή, αφού η μία πρόσκληση διαδέχεται την άλλη.

Η Κοσμετάτου στη Lamda

-Το πιο ισχυρό πρόσωπο στη Lamda μετά τον Αθανασίου είναι πλέον η προερχόμενη από τη Vodafone Υβέτ Κοσμετάτου. Μια γυναίκα με μακρά εμπειρία στον χώρο, προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνιακού και όχι μόνο περιεχομένου. Βλέπετε, είναι από τους ανθρώπους που λόγω και του συζύγου της , έχει σφαιρική εικόνα της αγοράς.

ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ , ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ???
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ... ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ : ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ???
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ : ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ...
ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ ΘΡΟΣΚΩ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ... ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ... Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ .... ΤΑ ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ??? ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ , ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ , ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ... ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ... ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ??? ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ , ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΑΤΕΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ... ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΝΟΗΣΗΣ ... ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ... ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η` , ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ...

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ
 ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΛΕΥΚΑΔΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΛ.6942869240
mail nikolaoutheodo385@gmail.com
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate