Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

 

sorras-dikastirio-1 

 Στις 28/6/2013, στο 8ο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε η μήνυση του βουλευτού κ. Άδωνη Γεωργιάδη και των δημοσιογράφων κ.κ. Δαραβίγκα και Ψυλάκη εναντίον του κ. Αρτέμη Σώρρα και του κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη με την κατηγορία διασποράς ψευδών ειδήσεων με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος.

Το δικαστήριο αθώωσε πανηγυρικά και τους δύο κατηγορούμενους και το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι επειδή, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα (Κυβέρνηση, πολιτικά πρόσωπα) αποφασίστηκε, να διαβιβαστεί η δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.
Να επισημάνουμε ότι η υπόθεση πέρασε από στάδιο προανάκρισης, κατά το οποίο κανένα στοιχείο δεν κατατέθηκε στους ανακριτές από τους καταγγέλλοντες ή μάρτυρες κατηγορίας, από το οποίο να προκύπτει η παραμικρή απόδειξη περί πλαστότητας των γραμματίων.
Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο κ. Δαραβίγκας που ήταν παρών ζήτησε συγνώμη!!!
Στη δίκη αποδείχθηκε περίτρανα η αλήθεια των ισχυρισμών του κ. Σώρρα και της END για την ύπαρξη των ομολόγων αξίας 600.000.000.000 δολαρίων τα οποία είναι κατατεθειμένα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας.


 

ΠΗΓΗ:youtube


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate